Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul fostului ministru al Sănătății cere pensie alimentară mai mare ca să studieze în Anglia

Fiul fostului ministru al Sănătății cere pensie alimentară mai mare ca să studieze în Anglia
Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătății, este un medic renumit în România, și fost deputat. Victor, fiul său din căsătoria cu Dana Războiu, i-a cerut o pensie alimentară mai mare, mai ales că vrea să studieze în Marea Britanie și costurile sunt ridicate.

Ovidiu Brânzan (61 de ani) și prezentatoarea de la TVR Dana Războiu au divorțat în 2005, după ce ea și-a acuzat soțul că a bătut-o. Împreună au un băiat, Victor, acum în vârstă de 18 ani, pasionat de robotică. Tănărul vrea să studieze din toamnă în Marea Britanie și vrea mai mulți bani de la tatăl său ca este un om înstărit.

Victor, acum în vârstă de 18 ani, este pasionat de robotică

Fiul lui Ovidiu Brânzan vrea o pensie alimentară mai mare

Ovidiu Brânzan a câștigat foarte bine și se poate spune că este un om înstărit.  Medicul face parte din Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, motiv pentru care și-a depus declarația de avere. Din document, reiese că fostul soț al Danei Războiu deține un teren arabil de 16.000 de mp, o casă de 160 mp în Timișoara, iar în conturi are aproximativ 29.000 de euro. Anul trecut a încasat 114.600 de lei din salariu, adică 9.550 de lei pe lună. La divorțul de Dana Răboiu, medicul Ovidiu Brânzan a declarat că vrea să contribuie la creșterea lui Victor și se oferea să plătească, lunar, suma de 600 de lei cu titlu de pensie de întretinere. ”Ofer 6 milioane de lei, bani îndestulători pentru satisfacerea nevoilor prezente, având în vedere că subsemnatul mai am în întreținere un copil minor rezultat dintr-o căsătorie anterioară”, explica atunci fostul ministru.

Însă, acum, fiul său și al Danei Războiu cere o pensie alimentară mai mare, scrie evz.ro. Victor a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 din București, pentru majorarea pensiei alimentare, scrie evz.ro.

Dana Războiu și Ovidiu Brânzan au divorțat în 2005

Dana Războiu (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute foste prezentatoare ale postului de televiziune TVR și Kanal D.

Dana Războiu și Ovidiu Brânzan, fost ministru al sănătății, au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la începutul anilor 2000. În 2005, prezentatoarea de televiziune l-a acuzat pe Brânzan că a lovit-o de mai multe ori, făcând și o plângere la Poliție.

După divorțul din 2005, fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Dana Războiu s-a măritat cu afaceristul Bogdan Enoiu, de care a divorțat și cu care are un băiat, Marc, de 7 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre