Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozana Barabancea, despre semnele primite de la Dumnezeu. „M-am rugat un an să-mi dea inspirație…”

Ozana Barabancea, despre semnele primite de la Dumnezeu. „M-am rugat un an să-mi dea inspirație…”
A crescut într-un bloc vizavi de biserică și a fost familiarizată de copil și cu lucrurile bune și cu cele mai puțin bune. Ce semne a primit Ozana Barabancea de la Dumnezeu și nu le va uita niciodată.

Credincioasă, dar nu habotnică, Ozana Barabancea a descoperit că nimic nu poate să întreacă vreodată imensa putere a rugăciunii. Vedeta i-a povestit Cristinei Șișcanu despre semnele pe care le-a primit de la Dumnezeu.

„Mă rugam și nu se întâmpla nimic”

„Odată îmi pierdusem un lanț cu mai multe cruci. Și cineva mi-a spus să citesc acatistul Sfântului Mina. În zece minute, maxim, sa întors crucea…”, și-a început Ozana povestea despre minunile pe care le-a primit de la Divinitate.

De asemenea, Ozana povestește că un an întreg s-a rugat Domnului să-i dea inspirație să scrie „ce n-a mai scris nimeni până acum. Și anume un omagiu adus sfintei doamne Maria Brâncoveanu. Toată lumea s-a îndreptat către Constantin Brâncoveanu, fiii și jertfa lor. și nu s-a pomenit prea mult despre doamna Maria Brâncoveanu. Mă rugam și nu se întâmpla nimic”, a relatat jurata de la „Te cunosc de undeva”.

„La ora cinci dimineața, au început să-mi curgă versurile”

Dar anul acesta pe 24 februarie 2024, chiar de sărbătoarea Tăierii capului sfântului Ioan Botezătorul, „adică aceeași manieră de jertfă ca și în cazul Brâncovenilor”, la ora cinci dimineața, „au început versurile să-mi curgă”. „Am fost atât de fericită.

La ora 11.00 primesc un telefon: Hai să vedem și noi un film. Eu care nu mă duc la cinematograf, neam… Ce film? Omul Brâncoveanu. Am avut un sentiment din ăsta… Asta e misiunea… Evident, că textul inițial a suferit niște îmbunătățiri. Pentru că am scris și muzica.

„A ieșit o lucrare impecabilă din punct de vedere teologic”

În urma rugăciunii de un an, am ajuns chiar pe 24.20.2024 să scriu despre Maria Brâncoveanu. Acum am în lucru orchestrația, lucrarea e ca un oratoriu și durează cam nouă minute, adică e o piesă destul de amplă în care povestesc despre durerea ei și la final am ținut să trag și o concluzie.

Pentru că, dacă îi cunoaștem viața post mortem familiei, avem multe de învățat. Iată un semn extraordinar, după un an în care nu aveam pic e inspirație, deși luasem binecuvântări de la duhovnicul meu. A ieșit o lucrare corectă, impecabilă din punct de vedere teologic”, a povestit, impresionată, Ozana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre