Simona Ionescu / Redactor Șef

Până când putem face cumpărături în ultima zi din an

Până când putem face cumpărături în ultima zi din an
De Revelion, cele mai cunoscute supermarket-uri vor lucra după un program special. Așadar, cumpărați tot ce aveți nevoie din timp.

Mergeți încă de acum la cumpărăturile pentru Revelion. Scrieți o listă cu ce aveți nevoie, pentru a nu pierde prea mult timp la cumpărături. Nu uitați să purtați mască de protecție.

Până când putem face cumpărături în ultima zi din an

Încă nu ați cumpărat tot ce vă trebuia pentru masa de Revelion. E cazul să vă grăbiți pentru a evita aglomerația din magazine. Faceți un plan pentru fiecare zi până pe 31 decembrie, iar pentru ultima zi lăsați doar strictul necesar sau ce ați uitat până atunci. NU uitați că masca de protecție este obligatorie!

Unele magazine nu au anunțat încă ce program au de Revelion. Totuși, multe dintre magazinele cunoscute nu vor avea deschis pe 1 ianuarie, iar pe 31 decembrie și 2 ianuarie vor lucra după un program special, mai scurt.

  • Magazinele Kaufland din toată România vor funcționa după un program special de Revelion. În ultima zi din an vor fi deschise între orele 7.00 și 18.00, iar pe 1 ianuarie 2021 vor fi închise.
  • La Penny Market, programul din 31 decembrie va începe la ora 6.30 și se va încheia la 18.00. Pe 1 ianuarie va fi închis, iar pe 2 ianuarie program special, între 9.00 și 16.00.
  • Lidl va fi închis de Revelion și va reveni pe 2 ianuarie, între orele 9.00 și 16. Pe 31 decembrie, programul va fi de la 7:30, la 18:00
  • Toate magazinele Carrefour vor fi deschise pe 31 decembrie, între orele 8.00 și 18.00, iar pe 1 ianuarie vor fi închise.

Exclusiv. Maticiuc, Alina și Selly au mers la colindat. Sunt plătiți cu sume „wow”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre