Simona Ionescu / Redactor Șef

Pandemia continuă să facă victime. Șerban Huidu povestește cum a fost în carantină

Pandemia continuă să facă victime. Șerban Huidu povestește cum a fost în carantină
Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii și în showbiz. Șerban Huidu a fost testat pozitiv la virusul COVID-19.

Printre vedetele infectate cu COVID-19 se numără și Șerban Huidu. Prezentatorul tv a confirmat informația în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, emisiune care rulează de mai bine de 20 de ani. 

În urma rezultatului pozitiv la COVID-19, prezentatorul TV  s-a izolat la domiciliu, unde a stat două săptămâni. După ce s-a vindecat,  Șerban Huidu a decis să meargă la un centru de transfuzie, unde a donat plasmă pentru ceilalți bolnavi de coronavirus.

 „Da, am avut COVID. Și acum au trecut două săptămâni și am venit să donez sânge”, a spus Şerban Huidu.

Șerban Huidu și ceilalți cârcotași din echipă, Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) și Ioana Petric au lipsit de la emisiune de la jumătatea lunii noiembrie. Emisiunea a fost prezentată de Zaiafet (Horia Sârghi) și Gabriela Marin.

Filmările pentru Revelion

Filmările pentru Revelion au pus în pericol mulți artiști din România. Cel puțin patru cântăreți de muzică populară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus și alți zeci prezintă simptome de coronavirus. Toți au fost prezenți la filmările pentru Revelion 2021, la mai multe televiziuni. Printre ei se află și Maria Ghinea, interpretă de muzică populară.

„Eu m-am simțit rău miercuri noaptea, m-am dus la spital și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Joi am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Revelionul la F…, eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama. Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a spus Maria Ghinea pentru subtsantial.ro. 

Replici dure între Ponta și Cioloș. Guru Bivolaru, Spion străin și Plagiat – cele mai tari acuzații

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre