Simona Ionescu / Redactor Șef

Pasiunea secretă a lui Robert Turcescu

Pasiunea secretă a lui Robert Turcescu
Jurnalist de excepție, Robert Turcescu ține ascunse multe secrete. Recent, a ieșit la iveală unul dintre acestea.

Dincolo de faptul că spune mereu lucrurilor pe nume, Robert Turcescu rămâne un romantic. Ce nu s-a spus despre el.

Pasiunea secretă a lui Robert Turcescu

Bucuros nevoie mare că a intrat în posesia unui obiect pe care îl adoră, Robert Turcescu n-a rezistat să nu-l fotografieze și să-l posteze apoi pe pagina sa de socializare. Cum ne-am fi așteptat, prietenii din online au sărit cu like-urile și comentariile. “Ferguson 461. Un radio britanic din 1946.

Când a ajuns la mine (mulțumesc, Călin Mihai!) era lovit tare, de fapt, era cam… praf: scala spartă, nefuncțional, furnirul rupt, lemnul putrezit pe alocuri… Acum e din nou funcțional, i-am salvat „bătrânelului” viața! Iar de arătos, ce să zic, are, așa, ceva de lord în el. Am muncit la el niște săptămâni bune în atelierul meu din garaj, dar acum sunt tare bucuros de ce-a ieșit!”, a explicat acesta pe Facebook.

Fiica sa, Ioana, a devenit un blogger cunoscut

În ceea ce o privește pe fiica jurnalistului Robert Turcescu din prima căsătorie, Ioana reușește să surprindă mereu. Tânăra are două pasiuni mare, moda și blogging-ul și este ajutată și de actuala soție a lui Turcescu. Anul trecut presa titra că Oana Turcescu are un magazin unde-și vinde creațiile vestimentare, marea parte a activității desfășurându-se online.

Oana și Robert s-au căsătorit în 2014. Deși aceasta e mai tânără cu 14 ani decât jurnalistul, acest lucru nu a fost un impediment în calea iubirii lor.

„Probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine”

„Cred că m-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult. Nu ştiu dacă ţi-a zis, dar noi, din momentul în care ne-am cunoscut, n-am mai dormit unul fără altul. Am avut tentative şi el venea la miezul nopţii pentru că, pur şi simplu, nu puteam să mă bag în pat fără el. Asta cred că e un miracol, noi aşa am zis de la începutul relaţiei.

Iar el probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine, pentru că nu mai credea în a doua şansă”, spunea Oana Turcescu într-un interviu pentru revista Tango.

Robert Turcescu este acum jurnalist la Evenimentul zilei și promotorul emisiunii online (tv în direct) EVZ Play, difuzată în fiecare zi de la ora 12 pe site-ul evz.ro. Invitați permanenți sunt Dan Andronic și Mirel Curea. Sunt emisiuni cu subiecte la zi, la care sunt invitați să comenteze și alți jurnaliști cunoscuți, oameni politici, medici de renume, alte personalități.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre