Simona Ionescu / Redactor Șef

Paște neprevăzut pentru vrăjitoarea Sidonia. Școala Națională de Farmece și Ghicit, închisă cu tot cu „profesorii” proxenenți

Paște neprevăzut pentru vrăjitoarea Sidonia. Școala Națională de Farmece și Ghicit, închisă cu tot cu „profesorii” proxenenți
Săptămâna Mare e foarte grea pentru vrăjitoarea Sidonia și familia ei. Mascații au intervenit în forță în casa lor.

Trupele speciale le-au dat de furcă vrăjitoarei Sidonia și familiei sale. Sunt acuzați de lucruri grave.

Paște cu probleme pentru vrăjitoarea Sidonia și soțul ei, Fabian. Mascații i-au luat la verificat

În Miercurea Mare, trupele speciale au luat la puricat clanul Fabian, considerate una dintre cele mai de temut grupări interlope din București. Până în acest moment au fost ridicați de oamenii legii mai mulți interlopi, care au fost duși la audieri. Nici vrăjitoarea Sidonia nu a scăpat, soția șefului clanului, Marian Fabian.

Acuzațiile sunt foarte grave, e vorba de prostituție, șantaj, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Tot de înșelăciune este acuzată și fiica Mariei Câmpina. Nu e pentru prima dată când clanul Fabian are probleme cu legea. Membrii grupării au mai fost închiși cu câțiva ani în urmă. Se pare însă că n-au înțeles nimic, pentru că imediat după ce au ieșit din spatele gratiilor, aceștia și-au reluat activitatea infracțională.

A vrut să deschidă Școala Națională de Farmece și Ghicit

Considerată una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România, anul trecut Sidonia spunea că vrea să deschidă prima școală din lume în care cursanții vor învăța de la ea tainele vrăjitoriei. Fiica legendarei Maria Câmpina urma să conducă instituția, pe care urma să o denumească  „Școala Națională de Farmece și Ghicit”.

„De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua.

Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, a explicat Sidonia cu câțiva ani în urmă pentru Cancan. Ea a amintit că de-a lungul timpului a făcut schimburi de experiență cu alte vrăjitoare, atât din țară, cât și din India, Rusia, Ucraina, Letonia, Slovenia, Bulgaria și Ungaria.

Sursă foto: saccsiv.wordpress.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre