Simona Ionescu / Redactor Șef

Paul McCartney, șef de trib. Va domni peste 5.000 de supuși

Paul McCartney, șef de trib. Va domni peste 5.000 de supuși
Paul McCartney ar putea deveni șef de trib pe o insulă canadiană ocupată de indigeni, după ce a fost nominalizat să fie noul lider la doar câteva săptămâni înainte de alegeri.

Rezervația se găsește la granița Canadei înspre Michigan.  Din 1968 această comunitate a decis că  șeful local nu trebuie să facă parte din nativi pentru a fi desemnat. Chiar și așa, șeful va ocupa cea mai respectată poziție din Walpole Island First Nation, care are aproximativ 5.000 de membri.

Directorul de operațiuni al comunității indigene din Walpole Island First Nation,  James Jenkins a declarat pentru TMZ că vedeta Beatles, în vârstă de 78 de ani, împreună cu actorul hollywoodian Ryan Reynolds, 43 de ani, au fost nominalizați de doi alegători eligibili în weekend, devenind nominalizați oficiali pentru funcșția de șefi ai comunității.

Ce atribuții va avea șeful comunității indigene

Nu este clar de ce au fost nominalizați McCartney, alături de starul hollywoodian Ryan Reynolds, dar dacă nu vor contacta biroul din Insula Walpole până joi pentru a-și elimina numele, ei vor rămâne candidați legitimi pentru funcția de șef la alegerile din 19 septembrie.


De ce vrea Angelina Jolie să continue procesul cu Brad Pitt. Divorțul durează de patru ani

Deodorantul care te apropie de cele sfinte


Cel care va câștiga va fi contactat de First Nation, iar candidatul va trebui fie să preia funcția, fie să demisioneze oficial.

De asemenea, TMZ notează: „Șeful este similar cu un primar – este șeful consiliului și vocea comunității, însărcinat cu supravegherea programelor și serviciilor conduse  de administratori. Dar dacă fie Paul, fie Ryan doresc să preia poziția, li se va cere să se mute în apropierea rezervației”.

McCartney, acuzat de destrămarea The Beatles, își explică faptele

Ultimele știri vin la o săptămână după ce McCartney a dezvăluit că a fost „destul de dureros” atunci când a fost acuzat că a destrămat The Beatles în 1970. Reflecând asupra concepțiilor greșite cu care s-a confruntat în timpul petrecut cu trupa, cântărețul, a vorbit marți cu reporterii GQ despre cum se simțea la acea vreme.

Spunând că oamenii credeau că trupa – care era compusă și din John Lennon, George Harrison și Ringo Starr – s-au „urât unii pe alții” după despărțirea lor, Sir Paul a lămurit că grupul pur și simplu a avut „dispute” cum au loc, de altfel în orice familie.

„Așadar, cred că ce s-a întâmplat după aceea… singurul mod pentru mine de a salva The Beatles și Apple – și de a lansa Get Back de Peter Jackson și care ne-a permis să lansăm Anthology și toate aceste remasteruri grozave ale tuturor marilor înregistrări ale Beatles – a fost să dau în judecată trupa. Dacă nu aș fi făcut asta, toate ar fi aparținut lui Allen Klein. Singura cale prin care mi-a fost dat să ieșim din asta a fost să fac ceea ce am făcut”, a declarat Paul McCarntney.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre