Simona Ionescu / Redactor Șef

Pentru câți bani a trădat Bebe Cotimanis postul care l-a pus în valoare 25 de ani?

Pentru câți bani a trădat Bebe Cotimanis postul care l-a pus în valoare 25 de ani?
Se spune că orice are un preț pe lume. Iar actorul Bebe Cotimanis are acum răspunsul. El știe pentru câți bani a „trădat” postul de televiziune care l-a pus în valoare timp de 25 de ani.

După ce timp de 25 de ani a fost pus în valoare de Pro TV, actorul Bebe Cotimanis va fi „vocea” Prima TV începând cu data de 5 octombrie.

Bebe Cotimanis a fost „vocea” Pro TV timp de un sfert de secol, încă de la lansarea postului și a jucat în toate serialele produse de acesta. Acum a decis să părăsească corabia pentru una care are mai mult „vânt în pupă”, cum s-ar spune.  Prima TV, de când a fost vândută de Burci, e pe un nou val și caută vedete consacrate.

Clever Business Transilvania a preluat, în septembrie, Prima TV şi a adăugat astfel portofoliului său o televiziune generalistă. Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomşa, mai conţine televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.


Sosește barza! Al doilea „COVID-baby” din showbiz-ul românesc vine la…

Gest șocant făcut de Kanye West cu unul din trofeele Grammy. Fanii au rămas fără cuvinte


„Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România şi din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât şi pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunţa toate noutăţile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD şi va da „culoare” tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look”, anunţă postul de televiziune.

Cine este marele actor Bebe Cotimanis

Pe numele real Constantin Cotimanis, Bebe (65 de ani) a absolvit IATC  în 1986. El este  angajat al Teatrului Nottara din București, dar joacă și în multe spectacole de teatru independent.

Actorul a debutat în cinema în anul 1983, cu pelicula „Misterele Bucureştilor”, apoi a jucat în mai multe filme, precum „Hotel de lux”, „Epicentru” sau „Amen”. În urmă cu mai mulți ani a debutat în telenovele, cu rolul lui Grigore Varlam, în „Lacrimi de iubire” (Acasă), apoi a mai jucat în alte seriale – „Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „State de România” şi „O nouă viaţă”. În 2015 a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre