Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, în rolul lui Bobby din Dallas, a stârnit valuri. Dar și pe Yasmine: „Asta m-ar mânca!”

Pepe, în rolul lui Bobby din Dallas, a stârnit valuri. Dar și pe Yasmine: „Asta m-ar mânca!”
Pepe și Yasmine sunt unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz. Noua soție a artistului a apărut în viața lui exact la momentul potrivit, după divorțul dureros de Raluca, mama fiicelor acestuia. L-a făcut, în scurt timp cel mai fericit bărbat din lume, aducându-l pe lume pe Pepe junior, fiul care va duce numele Pascu mai departe.  

Zilele acestea, cântărețul și soția sa au lăsat copiii acasă și au evadat într-o vacanță romantică, doar ei doi. La fel au făcut și la începutul anului, când au plecat într-un city break la Viena. Dezinvolt și direct cu fanii lui, Pepe s-a prezentat lumii în rolul lui Bobby Ewing din serialul Dallas și a stârnit valuri. Dar și pe soția sa a stârnit-o și a spus direct ce se întâmplă.

Pepe în rolul lui Bobby din Dallas face valuri

Între strâmtorile Dardanele și Bosfor, într-un loc superb la Marea Egee, acolo se răsfață Pepe și tânăra sa soție, Yasmine, în vacanța lor de vară.  Cei doi se află în Santorini, cea mai căutată și scumpă stațiune de la Marea Egee. Vedeta și soția sa au distribuit imagini de vis din locurile în care se află.

Pepe și Yasmine au plecat singuri în vacanță, în santorini (Instagram)

Departe de stresul cotidian, Pepe s-a pus pe glume. El a făcut publice imagini în care fuge în apa mării, mai ceva ca un erou de film de acțiune și s-a proclamat „Bobby din Dallas”. A pus și melodia celebră pentru multe generații de români, care se auzea pe genericul cunoscutului serial american.

Toată lumea vede cât de bine înoată Pepe pe sub apă fără să renunțe la ochelarii de soare. Apoi a venit momentul adevărului. „Sunt rechini în această mare. Și nu imobiliari ci din ăștia, familiali. Asta (n.r. Yasmine), m-am mânca! Să nu mișc nimic… sunt aici niște doamne, niște chestii… păcat”, spune Pepe.

Yasmine face parada modei

Pentru vacanța lor în doi, Pepe și Yasmine au ales un resort de lux, unde se  bucură de toate facilitățile. Ocazie numai bună pentru tânăra sa soție să își etaleze silueta intens lucrată în sala de fitness și ținutele elegante pe care le-a dus cu ea în vacanță.

Așa cum știți, Yasmine a deschis un magazin cu piese vestimentare pentru întreaga familie și a implicat în promovare pe toată lumea: pe soțul ei artist celebru, pe fiicele lui, inclusiv pe fiul cel mic.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre