Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe își recucerește iubita. Unde credeți că a dus-o cu BMW-ul cel nou?

Pepe își recucerește iubita. Unde credeți că a dus-o cu BMW-ul cel nou?
După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe a reușit să-și facă ordine în viață. Și a întâlnit femeia care pare să fie ce îi trebuie.

Nu mai e nici o îndoială că Pepe și-a găsit cu adevărat fericirea. El și Yasmine par mai uniți ca niciodată, chiar dacă mai sunt și probleme la mijloc.

Pepe își recucerește iubita. Unde credeți că a dus-o cu BMW-ul cel nou?

Mult timp presa specula ideea că Pepe și frumoasa lui iubită, Yasmine, mai tânără cu 13 ani, s-ar confrunta cu o criză de cuplu, care ar putea anunța o despărțire. Nimeni nu știe ce a fost între ei, dar un lucru e sigur. Dacă a greșit cu ceva, Pepe face acum orice îi stă în putință ca să-și recucerească iubita.

Cei doi au fost surprinși de paparazii de la Click la cumpărături, semn că lucrurile în relația lor sunt foarte serioase. Indiferent ce ar spune unii sau alții. Cei doi erau îmbrăcați în haine sport negre și echipați, așa cum scrie în lege, cu măști medicinale. Pepe s-a dovedit un bărbat extrem de protector, care are grijă de iubita sa.

Așa că a preferat să care el toate sacoșele până la mașină. Și nu orice fel de mașină, pentru că artistul și-a achiziționat recent un BMW argintiu, al cărui preț se pare că depășește suma de 100.000 de euro.

Raluca Pastramă își trăiește povestea de dragoste cu iubitul arab

Nici Raluca Pastramă nu mai are de ce să-și facă probleme. Mama fetițelor lui Pepe s-a liniștit după divorț și e foarte fericită alături de iubitul arab, care provine dintr-o familie extrem de înstărită. Și pentru că a ieșit soarele și pe strada ei, Raluca e pregătită să treacă relația la alt nivel. Poate, cine știe, în curând, pe lângă inelul cu diamant mare primit cadou de la Ibrahim, vom vedea și inelul de logodnă. Mai ales că arabul pare serios și extrem de îndrăgostit de brunetă.

Sursă foto: click, playtech

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre