Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe nu uită și nu iartă. I-a trimis soției care l-a înșelat un mesaj cu o cioară

Pepe nu uită și nu iartă. I-a trimis soției care l-a înșelat un mesaj cu o cioară
Zilele acestea, Pepe și Yasmine au „evadat” în Dubai, unde au parte de momente intime, doar ei doi, fără grija copiilor. Au făcut deja excursii în deșert, însă ziua de joi i-a fost dedicată Yasminei.

Pepe a pregătit o zi de răsfăț total pentru soția sa, Yasmine, de ziua ei, dar nu uită și nu o iartă pe fosta soție, Raluca, care l-a înșelat. Azi este ziua de naștere a tinerei care l-a făcut pe artist cel mai fericit bărbat din lume, când i-a adus pe nume primul fiu. Cei doi au un băiat, Pepe junior, în vârstă de doi ani. Acum l-au lăsat pe cel mic acasă, și au plecat într-o vacanță romantică, doar ei doi.

Pepe și Yasmine au parte de distracție maximă în Dubai (Instagram)

Joi, Pepe le-a dezvăluit fanilor, că e o zi specială. E aniversarea soției sale. Yasmine a împlinit 29 de ani și s-a răsfățat la piscina hotelului de lux unde s-a cazat cuplul în acest sejur. Artistul a dezvăluit că își tratează soția cu una din cele mai fine șampanii, la frapieră, Veuve Clicquot.

Pepe nu uită și nu iartă

Chiar dacă s-a îngrijit ca a treia sa soție să aibă parte de o aniversare perfectă, Pepe nu uită ce i-a făcut Raluca și nu o iartă. Din Dubai, chiar de la aniversarea actualei sale soții, i-a transmis fostei un mesaj clar, cu o cioară.

Raluca Pastramă a fost a doua soție a lui Pepe, iar artistul a suferit foarte mult la despărțire. Cei doi au împreună două fiice, dar femeia a preferat alți bărbați în locul lui. Pepe i-a aflat amanții, iar recent a și povestit. La scurt timp după divorț, Raluca s-a căsătorit cu un arab. După doi ani de relație cu acesta, tânăra a preferat să fie din nou cucerită de alți bărbați.Și Ibrahim a spus că a aflat că e înșelat.

De Paște, Pepe a lansat o nouă melodie, iar mesajul este cât se poate de clar adresat fostei sale soții, Raluca, mai ales că el a compus și versurile: „Pleacă, / Definitiv poţi să pleci, / Să nu te mai văd în veci, / De mine să te dezlegi. / Pleacă, / Dar să nu te-ntorci vreodată, / În genunchi înlăcrimată, / Şi să mă rogi să te iert”.

În timp ce își sărbătorește tânăra soție, Yasmine, Pepe i-a transmis un mesaj dureros Ralucăi. El a filmat o cioară,  la piscina hotelului de lux unde se află și a pus în fundal ultima sa melodie pe care i-a dedicat-o. Pare că a fost un răspuns la ceea ce a postat zilele trecute Raluca Pastramă (și v-am arătat și noi într-un articol) când a pus o poză cu o lama care scuipă un bărbat.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre