Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe și Yasmine lansează prima afacere împreună. Ideea de marketing e genială

Pepe și Yasmine lansează prima afacere împreună. Ideea de marketing e genială
De când are o nouă soție, Pepe e pe cai mari. Pare că întinerește, e foarte activ și are mare grijă să îi meargă toate afacerile. Are și de ce. Familia i-a crescut, acum are, pe lângă fiicele sale cu Raluca, și un băiețel, Pepe junior.

Încă din timpul căsniciei sale cu Raluca, Pepe a dat dovadă de spirit antreprenorial. Acesta a deschis o grădiniță privată, atunci când fiicele sale au crescut și a fost nevoie să urmeze învățământul preșcolar. Afacerea, care după divorț i-a rămas fostei soții, se bucură de mult succes. În aceeași perioadă, pe Calea Victoriei, Pepe a avut un salon de înfrumusețare, afacere pe care a încercat să o vândă, însă fără succes.

Întreaga familie Pascu face reclamă noului magazin

Prin urmare,  el și soția sa au regândit spațiul și  deschid acolo un boutique care oferă îmbrăcăminte pentru întreaga familie. „Produse atent alese pentru tine si familia ta”, este motto-ul magazinului care se numește simplu, după numele adresei la care se găsește.

Toată familia Pepe și Yasmine Pascu face reclamă magazinului de haine de pe Calea Victoriei

Yasmine Pascu este mai tânără decât Pepe, dar dă dovadă și ea de multă inițiativă antreprenorială. Tânăra îl susține pe soțul său în afaceri și e implicată total în poziționarea pe piață a noii afaceri de familie. Ea distribuie constant reclame la viitorul magazin. Iar ideea de geniu prin care magazinul își face publicitatea e specială. În loc să apeleze la modele profesioniste care să prezinte hainele care sunt vândute în magazin, Yasmine, Pepe, fiicele lui Pepe și chiar și Pepe junior le îmbracă și se fotografiază și filmează cu ele.

Deja pe contul de TikTok al magazinului rulează clipuri în care întreaga familie Pascu face reclamă la hainele din boutique. Pepe și Yasmine au profitat inclusiv de vacanțele lor pentru a înregistra conținut publicitar, dovedind că ei înșiși se îmbracă cu piesele vestimentare pe care le vând în propriul magazin.

Fiicele lui Pepe sunt asumate în rolul de fotomodele, micul lor frate, chiar dacă abia a împlinit  primul an de viață, se descurcă și el foarte bine etalând hainele pe care le vând părinții lui în noua afacerea de familie. Și Yasmine se descurcă de minune în postura de model. O ajută mult corpul subțire, tânăra, care a fost una din cele mai suple mămici în perioada sarcinii, recuperându-se rapid după sarcină.

Sursa foto / video: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre