Simona Ionescu / Redactor Șef

Petrecere în stil mare la Hollywood. Nici urmă de distanțare socială

Petrecere în stil mare la Hollywood. Nici urmă de distanțare socială
Kendall Jenner a fost dur criticată pe internet pentru că a organizat o petrecere de ziua de naștere fără să respecte nici o normă de distanțare socială sau să folosească măști de protecție.

Vedeta unuia dintre cele mai celebre reality show-uri din lume a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 25 de ani în weekend și a organizar o petrecere cu o listă mare de invitați care a inclus celebrități, inclusiv surorile ei Kim Kardashian și Kylie Jenner, The Weeknd și Scott Disick.

Fără social media la petrecere

Oaspeții au fost întâmpinați cu un semn care îi avertiza să nu posteze nicio imagine de la petrecere pe rețelele de socializare, dar grupul Kardashian-Jenner a distribuit o mulțime de fotografii și videoclipuri în mediul online.

Kendall era îmbrăcată într-un costum din piele, cu colanți negri și niște cizme peste genunchi. Ea a asortat look-ul cu o pereche de mănuși de piele și o perucă blondă pentru a se „deghiza” în Pamela Anderson, din Barb Wire.

Ce au spus criticii de pe internet

Fiecare invitat și angajat trebuia să aibă un test COVID-19 negativ făcut la fața locului înainte de a intra la petrecere, iar personalul care lucra acolo să poarte măști de protecție. Dar acest lucru nu a oprit o reacție uriașă pe rețelele de socializare, utilizatorii Twitter criticând-o pe Kendall și pe invitații săi pentru că nu au luat în considerare măsurile de siguranță ale coronavirusului în timpul petrecerii.

Kendall Jenner găzduiește o petrecere de Halloween în mijlocul pandemiei și face o regulă: fără social media”, „Nu, dar Kendall Jenner a organizat într-adevăr o petrecere mare cu toate acele celebrități fără măști în mijlocul unei pandemii cu o singură regulă: fără social media, jalnic!”, „Această petrecere de Halloween / ziua de naștere a lui Kendall Jenner, cu o mulțime de oameni, zero distanțare socială și singurele persoane care poartă măști sunt lucrătorii de serviciu. Cei bogați. Îl urăsc”, „Ok Kendall Jenner suflând în lumânări în timp ce un chelner mascat îi ține tortul și încearcă să se îndepărteze a fost de fapt cel mai înspăimântător lucru pe care l-am văzut de Halloween”, au scris răutăcioșii din mediul online.

Codin Maticiuc, fotografiat la geam. Are COVID și nu vede situația cu ochi buni. Are un mesaj tăios

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre