Simona Ionescu / Redactor Șef

Petreceri cu minore în conacele artistului Puff Diddy. Cum au scotocit după probe agenții FBI

Petreceri cu minore în conacele artistului Puff Diddy. Cum au scotocit după probe agenții FBI
Pare că se strânge lanțul în jurul  artistului rap Puff Diddy, dar și al prietenilor săi. S-a aflat și că acesta acționa după modelul Epstein, pentru a organiza petreceri epice care, nu de puține ori, implicau minore și se transformau în orgii. Nume importante erau vehiculate, inclusiv cel al unui personaj regal.

După perchezițiile agenților federali de luni, azi au apărut imagini din interiorul conacului din Los Angeles al lui Puff Diddy. Clipul care a devenit viral pe rețelele sociale arată seifuri sparte, sticle de pastile împrăștiate lângă patul artistului și haine aruncate în dressing. Oamenii legii au spart ușile pentru a intra în conac, având în vedere perchezițiile necesare în dosarul de trafic sexual în care este acuzat Puff Diddy.

Amintim că anul trecut el a fost acuzat de fosta sa iubită că o obliga să întrețină relații sexuale în fața sa, cu mai multe escorte masculine odată. Ea a mai relatat și despre petrecerile deocheate organizate de cel care i-a fost iubit un deceniu.

 Puff Diddy perchezitii
După modelul pedofilului Epstein, Puff Diddy organiza petreceri cu minore, alcool și droguri (Sursa: Instagram)

Luna trecută, un producător muzical celebru i-a făcut plângere lui Puff Diddy, acuzându-l de alte fapte grave, inclusiv că l-a pus la dispoziția prietenilor săi pe post de jucărie sexuală. În acest context, producătorul a relatat interacțiunea cu actorul de Oscar Cub Gooding Jr., care s-a ales și el cu un nou dosar penal pe numele său, fiind acuzat de agresiune sexuală.

Prințul Harry, menționat în dosarul de trafic sexual

În cele reclamate în dosar, producătorul muzical Rodney „Lil Rod” Jones Jr., care a lucrat cu Puff Diddy la The Love Album: Off the Grid, povestește despre faptul că artistul organizat petreceri în care servea tequila fetelor invitate până le îmbăta. El a mai spus că rapperul își punea fiul cel mare să atragă minore la petrecerile care se încheiau ca orgii.

Numele prințului Harry este vehiculat în dosarul de trafic sexual deschis pe numele lui Puff Diddy (Sursa: Instagram)

Așa cum reiese din dosar, Diddy acționa după modelul pedofilului Jeffrey Epstein, prieten la cataramă cu Prințul Andrew, fratele regelui Charles, ceea ce i-a facilitat pătrunderea în noi cercuri ale puterii. În cazul de față, Puff Diddy vehicula numele Prințului Harry, strămutat în California. Oaspeții lui Diddy au avut „acces la celebrități precum sportivi celebri, figuri politice, artiști, muzicieni și demnitari internaționali precum prințul britanic Harry”, se arată într-o serie de documente judiciare obținute de Daily Mail.

Puff Diddy își punea fiul să atragă minore la petrecerile din conac

Prințul Harry nu este inculpat în acest proces și nu a fost implicat în nicio infracțiune. Menționarea numelui său în documentele instanței pare să evidențieze tipul de oaspeți care ar fi fost atrași de aceste evenimente, despre care se știe că implicau și fete minore pentru distracția oaspeților celebri. Procesul, intentat de Jones pe 26 februarie, conține diverse acuzații împotriva lui Puff Siddy, inclusiv comportament sexual necorespunzător și implicarea în activități de trafic sexual.

Producătorul muzical Rodney „Lil Rod” Jones Jr.,  susține că Diddy i-a îndrumat pe Stevie J și pe fiul său, Justin Combs, să recruteze prostituate – iar în cazul lui Justin, el a fost instruit să găsească fete minore, pentru a participa la petrecerile stropite cu alcool și droguri, care deveneau orgii.

Doi oficiali au declarat pentru AP că raidurile de la începutul săptămânii fac parte dintr-o investigație în curs de desfășurare privind traficul sexual. Fotografiile obținute în exclusivitate de Daily Mail în această săptămână au arătat casa sa din Florida devastată de forțele de ordine în căutare de dovezi în această anchetă privind traficul sexual. Dosarul are legătură cu trei femei care l-au acuzat pe artist de  comportament sexual necorespunzător.

Puff Diddy a făst lăsat liber, momentan

Artistul în vârstă de 54 de ani a rupt tăcerea marți, susținând că este victima unei „vânători de vrăjitoare”, după ce agenții i-au percheziționat proprietățile din Miami Beach și California.

Diddy a criticat Departamentul pentru Securitate Internă SUA pentru „utilizarea excesivă a forței la nivel militar”.  El susține că fiii săi, King, în vârstă de 25 de ani, și Justin, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost „traumatizați” după ce au avut arme îndreptate spre ei în timpul raidului din Los Angeles.

Rapperul, care nu a fost încă pus sub acuzare, a subliniat că nu a fost nici reținut, nici arestat și că „a vorbit și a cooperat cu autoritățile”.

Imaginile dezastrului lăsat în urma lor de agenții federali, după perchezițiile dintr-una din casele lui Puff Diddy (Captură video TMZ.com)

Diddy nu se afla la casa sa din Miami când a avut loc raidul, ci în aeroport. El se pregătea să plece în Caraibe pentru vacanța de primăvară împreună cu cele două fiice ale sale. Oprit din călătorie, artistul a fost interogat de autoritățile federale pe  aeroportul din Florida, dar nu a fost reținut sau arestat. De asemenea, nu i-au fost impuse restricții de călătorie interne sau internaționale.

Imagini din conacul percheziționat de Puff Diddy

Dar, pe măsură ce misterul înconjoară ancheta, noile imagini aruncă o altă lumină asupra măsurii în care autoritățile urmăresc pistele – fără teamă să răstoarne viața miliardarului cu susul în jos și să-i împrăștie  bunurile în timpul căutării lor. Fotografii și videoclipuri obținute în exclusivitate de Daily Mail arată în interiorul conacului lui Puff Diddy din Florida de pe Star Island, mai multe camere dezordonate, dormitoare întoarse pe dos și sertare cu conținutul răsturnat.

O poartă masivă a fost văzută spartă și desprinsă din balamale, cu mai multe găuri în ușă și spargeri în beton. Imaginile arată mai multe tocuri de ușă care par să fi fost deteriorate și mai multe dormitoare lăsate în mizerie totală. Un alt videoclip arată cât de precaut au fost preluate laptopurile și alte dispozitive ale mogulului rap. La un moment dat, filmarea ajunge la mai multe seifuri care au fost accesate în mod clar de federali, deși nu tot conținutul lor a fost luat de la ei.

Sursa foto: Instagram, TMZ.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre