Simona Ionescu / Redactor Șef

Pink, grav bolnavă. Medicul „a explorat toate opțiunile”, a fost singura soluție

Pink, grav bolnavă. Medicul „a explorat toate opțiunile”, a fost singura soluție
Suferind de o boală asupra căreia se păstrează misterul, dar ale cărei simptome s-au declanșat brusc, Pink a fost nevoită să își anuleze în ultimul moment concertul din Berna, Elveția. Fanii sunt îngrijorați pentru starea artistei.

În mesajul pe care l-a transmis fanilor anunțând concertul anulat, Pink menționează că s-a consultat cu medicul, iar aceasta a fost unica soluție.

„Fac tot ce pot pentru a mă asigura că pot performa pentru voi în fiecare seară, dar după consultarea cu medicul meu și explorarea tuturor opțiunilor disponibile, mi s-a recomandat să nu continui cu spectacolul de mâine”, a scris artista pop, în vârstă de 44 de ani, marți, pe Instagram, alături de o fotografie alb-negru cu ea pe scenă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

Ea a spus că „aștepta cu nerăbdare” să fie alături de fanii ei și „să creeze amintiri” împreună. Mesajul ei către fani s-a încheiat astfel: „Trimit dragoste și sănătate tuturor și sper să ne vedem din nou curând. P!nk xoxo”.

Fanii, îngrijorați pentru starea lui Pink

Mulți fani și-a manifestat grija că Pink este bolnavă și au transmis mesaje de suport în secțiunea de comentarii, urându-i lui Pink „însănătoșire grabnică” și trimițându-i „multe gânduri bune și vibrații de vindecare”. Nu este clar de ce boală suferă cântăreața în acest moment.

De asemenea, nu se știe dacă Pink va trebui să anuleze și alte concerte din cadrul turneului ei Summer Carnival Tour, care este foarte solicitant din punct de vedere fizic. Următorul concert este programat să aibă loc sâmbătă, în Copenhaga, Danemarca.

Un fan îngrijorat a scris sub postarea de pe Instagram a lui Pink: „Ne vei anunța la timp dacă concertul din Copenhaga va fi anulat? Trebuie să anulez hotelul la timp”. Un alt fan a adăugat: „Nu, niciodată nu anunță la timp. Mulți dintre noi am pierdut mii pe hoteluri și AirBnB-uri.”

Totuși, un al treilea fan a venit în apărarea cântăreței „So What,” scriind: „Anunță cât de repede poate, probabil că abia acum a aflat că nu poate cânta”.

Nu este prima dată când artista anulează concerte

În octombrie anul trecut, Pink a anulat brusc două spectacole în Tacoma, Washington, din cauza unei urgențe nedezvăluite. „Problemele medicale familiale necesită atenția noastră imediată. Trimit tuturor cele mai sincere scuze pentru orice inconvenient cauzat”, a anunțat ea cu doar două zile înainte de a urca pe scenă.

Cântăreața a spus mai târziu în acea săptămână că a trebuit să anuleze și mai multe spectacole din cadrul turneului ei Trustfall Tour din cauza unei infecții respiratorii.

Pink, supusă unui examen medical amănunțit

The Summer Carnival este al optulea turneu al lui Pink, aflat în plină desfășurare. Seria de spectacole a debutat pe 7 iunie 2023, pe stadionul University of Bolton din Anglia și se va încheia pe 23 noiembrie 2024, la LoanDepot Park, în Miami, Statele Unite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

Pe de altă parte, echipa artistei a publicat și o declarație care apare atunci când se încearcă achiziționarea biletelor pentru spectacolul de pe stadionul Wankdorf din Berna. Aceasta dezvăluie că Pink a fost sfătuită de medic să nu cânte.

„Din cauza unei afecțiuni și după un examen medical amănunțit, spectacolul trebuie să fie anulat pentru bunăstarea artistei. Din păcate, concertul nu poate fi reprogramat din cauza programului turneului în curs. Biletele pot fi returnate la locul de cumpărare. Regretăm profund circumstanțele și vă mulțumim pentru înțelegere. Îi dorim lui Pink o recuperare rapidă și completă”, se arată în mesaj.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre