Simona Ionescu / Redactor Șef

Pițurcă la puterea a treia. Imagini nemaivăzute cu nepotul fostului selecționer

Pițurcă la puterea a treia. Imagini nemaivăzute cu nepotul fostului selecționer
De când a devenit bunic, Victor Pițurcă vede viața cu alți ochi. Chiar dacă își ține viața privată dincolo de ochii curioșilor, a ieșit la iveală o imagine de colecție.

Victor Pițurcă își adoră nepotul, iar fiul său a postat o fotografie cu acesta.

Pițurcă la puterea a treia. Imagini nemaivăzute cu nepotul fostului selecționer

După scandalul cu Vica Blochina, Victor Pițurcă face tot ce-i stă în putere ca familia lui să nu fie expusă. Chiar și așa, fiul său  cel mar, Alexandru a postat o fotografie în care apare alături de fostul selecționer și copilul lui, iar sportivul pare cel mai fericit bunic de pe pământ. Pițurcă apare îmbrăcat în pantaloni scurți și maieu și se joacă cu Antonio, nepotul său de 9 ani, fiul Claudiei Naboiu, fiica fostului antrenor.

Ce se întâmplă cu fiul lui Pițurcă din aventura cu Vica Blochina

Lucrurile sunt bune și pentru Edan, fiul lui Pițurcă și al Vicăi Blochina. După un scandal imens, Vica a reușit să-l facă pe Pițurcă să-și accepte copilul, renunțând la cei 10.000 de euro pe care-i trimitea lunar pentru a-i ține gura închisă fostei dansatoare.

La începutul acestui an, Vica Blochina dezvăluit în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe Kanal D, că fiul ei, Edan, s-a mutat definitiv în casa tatălui său. E de înțeles că aceasta a fost în depresie când a auzit așa ceva, dar nu s-a împotrivit, pentru că și-a dat seama câtă nevoie avea copilul de tatăl său.

„Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască”

Ea e foarte mulțumită de relația dintre tată și fiu, pentru că atunci când l-a născut Pițurcă nu a vrut să-l recunoască. ”După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul, trebuia să ajungem la IML cu copilul. Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască.

I-am spus că tatăl e plecat, că antrenează în altă țară. M-am dus la IML să facem analiză, dar copilul a deschis ușa din mașină știind că tatăl lui e acolo, a rupt-o la fugă și s-a dus la el, tatăl lui fiind foarte stingher”, a spus Vica Blochina.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre