Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste adevărată. Cum s-a lansat Naomi în showbiz, tactica ei i-a adus bani și concerte

Poveste adevărată. Cum s-a lansat Naomi în showbiz, tactica ei i-a adus bani și concerte
Zilele trecute cântăreața transgender Naomy a încetat din viață într-un spital din Germania, unde ajunsese internară în urma unui AVC. După zile de comă, la 47 de ani, s-a stins. Militantă pentru drepturile persoanelor din sfera LGBTQ+, Naomi a fost în ultimii ani o prezență aparte în platourile de filmare.

Mereu o apariție colorată, Naomy, cântăreața transgender a făcut istorie în televiziunile din România. Dar pentru a se lansa în showbiz, și pentru a avea succes, astfel încât să fie invitată în emisiuni, Naomy a aplicat o tactică aparte. Aceasta a fost un real succes: i-a adus bani și concerte. Povestea adevărată a primilor pași ai lui Naomi în lumea showbizului a spus-o artistul „Varză”, unul din foștii colaboratori ai artistei transgender.

Arista trangender Naomi avea o strategie imbatabilă pentru a obține concerte, la începutul carierei

Varză a povestit cum ajungea Naomi să cânte la începutul perioadei ei artistice. Artista transgender avea propria tactică de „atac”. Urmărea unde au loc evenimente, apoi suna prezentându-se drept o angajată a televiziunii naționale.

Cum s-a lansat Naomy în showbiz

Totul a început la zilele orașului Iași, cu ani în urmă. L-a sunat pe Varză și i-a spus că au concert, la Iași. Și că onorariul e de 500 de euro. „Dar ea nu avea niciun contract”, își amintește acesta. De pe drum a început să sune, de fapt, să „aranjeze” concertele. A sunat la Primăria Iași, a cerut cu primarul, prezentându-se „Ramona Bănescu de la TVR”.

Apoi i-a spus că a trimis o echipă de știri, pentru a relata despre eveniment și l-a „rugat” să o ajute cu două trupe, „niște copii tineri la început de drum, să intre să cânte și ei acolo, 10 minute, un sfert de oră”. Nu avea nicio problemă să ceară și plata pentru ei: „Le dați acolo două – trei sute de euro, masă și cazare”. Apoi suna la prefecturii, cu același discurs. Din două, se lega ceva. Naomi primea loc pe scenă, în programul oficial.

Povestea a fost replicată de multe ori la începuturile artistei, cu maxim de succes. După astfel de apariții, artista transgender Naomi a început să fie deseori în platourile televiziunilor.

Sursa video: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre