Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste încâlcită între Miss Europe 2018 și afaceristul Luca. Detalii șocante ies la iveală

Poveste încâlcită între Miss Europe 2018 și afaceristul Luca. Detalii șocante ies la iveală
Săptămâna trecută, presa a aflat că o tânără frumoasă din zona de vest a țării, care a  câștigat titlul Miss Europe 2018, și care e în continuare participantă cu succes la nenumărate concursuri de miss în lume, ar fi  cercetată penal și chiar trimisă în judecată, în multe dosare. Totul ar avea legătură cu faptul că fostul ei iubit susține că ea a vrut să îl ucidă.

Povestea e încâlcită între Miss Europe 2018 și afaceristul Luca. După ce  s-a aflat versiunea bărbatului, acum  noi informații ies la iveală. Iar acestea sunt de-a dreptul tulburătoare.

Cum s-a îmbogățit milionarul Luca

Milionarul Adrian Petru Luca este unul din cei mai bogați oameni de afaceri din România. El a câștigat mulți bani din terenurile pe care le-a achiziționat înaintea anunțării traseelor unor autostrăzi sau șosele de centură în vestul țării, după care a vândut parcelele respective autorităților statului.

În anul  2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului, a consemnat presa.  În același an s-a căsătorit cu aleasa lui, iar petrecerea a avut loc într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați, duși cu un avion închiriat cu 50.000 de euro, au mai menționat ziariștii, la momentul respectiv.

Între 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timisoara – Arad. În prima fază, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despagubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Poveste încâlcită între Miss Europe 2018 și afaceristul Luca

Se pare însă că milionarul Adrian Petru Luca nu este doar el victimă, așa cum s-a plâns procurorilor și instanțelor de judecată. Ci ar fi făcut și el o victimă, persoana fiind martor în dosarul în care este acuzat de fosta parteneră că a amenințat-o cu moartea pe Miss Europe 2018, scrie Gândul.ro. Potrivit sursei citate, milionarul Adrian Petru Luca ar fi fost plasat în control judiciar după ce ar fi încercat să-l calce cu mașina pe unul dintre martorii din dosarul în care este acuzat că a urmărit-o și amenințat-o cu moartea pe Miss Supranational Europe 2018, Andreea Coman.

La rândul său, bărbatul a acuzat-o pe tânăra femeie cu care a avut o relație extraconjugală că ar fi încercat să-l omoare și că l-a determinat să-i dea în jur de două milioane de euro. El susține că în urma analizelor pe care și le-a făcut a descoperit că are foarte mult mercur în sânge. Luca a declanșat un adevărat scandal după ce a acuzat-o pe fosta lui iubită, deschizând pe numele ei nu mai puțin de 18 dosare.

Ce dezvăluie Miss Europe 2018

Miss Europe 2018 a formulat și ea două cereri pentru emiterea unor ordine de protecție, după ce a fost amenințată cu moartea, mai arată sursa citată. „Din cuprinsul mesajelor trimise de pârât reclamantei în perioada februarie -august 2019, instanța reține că acesta s-a manifestat și anterior violent verbal și psihologic față de reclamantă, amenințând-o pe aceasta cu moartea (”nu te-a omorât încă?”, ”avea ordin să te omoare”, ”te omor direct”, ”te găsesc și te omor”), tot din pricina gelozie.

Tot în aceeași perioadă, pârâtul Luca i-a transmis mai multe imagini reclamantei în care aceasta era surprinsă în incinta unor magazine alături de alte persoane, alături de mesajul ”te recunoști?”. Iar la întrebarea pârâtei cine a efectuat acele fotografii, reclamantul a răspuns ”prieteni”, respectiv ”ai dat de dracu cu mine”, după cum se arată în referatul consemnat de grefier.

Potrivit unor surse judiciare, Gândul.ro scrie că milionarul Adrian Petru Luca ar fi încercat să-l calce cu mașina pe unul dintre martorii femeii. După ce acesta a anunțat autoritățile, ar fi fost deschis un dosar penal, iar magistrații ar fi decis ca omul de afaceri să fie pus sub control judiciar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre