Simona Ionescu / Redactor Șef

Premii de 2 milioane do dolari. Doar persoanele vaccinate pot participa la loterie

Premii de 2 milioane do dolari. Doar persoanele vaccinate pot participa la loterie
Vă amintiți marea revelație a campaniei de vaccinare anti-COVID-19: mici cu muștar. Centrul de vaccinare din Obor ( București), oferea, la deschidere, luna trecută, pentru fiecare vaccinat, un voucher pentru o porție gratis de mici „cu de toate”.  Dar se poate mai mult decât atât pentru a face atractivă vaccinarea.

De exemplu, premii de 2 milioane do dolari și doar persoanele vaccinate pot participa la loterie. Săptămâna aceasta autoritățile din Quebec (Canada) a anunțat că va crea o loterie pentru persoanele parțial și complet vaccinate, oferindu-le șansa de a câștiga premii majore în numerar în valoare totală de 2 milioane de dolari.

Concursul „Câștigi fiind vaccinat!” este organizat în parteneriat cu Loto-Québec. Acesta va fi împărțit în două secțiuni separate – unul pentru localnicii cu vârsta peste 18 ani și unul pentru tinerii din Quebec cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, scrie Mtlblog.com.

Premii de 2 milioane do dolari

În perioada 1 august – 27 august, concursul va oferi o extragere săptămânală de 150.000 de dolari în premii în numerar în rândul participanților adulți care au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19, valoarea totală a premiilor fiind de 600.000 de dolari.

Un premiu de 1 milion de dolari pentru participanții adulți va fi extras pe 3 septembrie, în rândul celor din Quebec, complet vaccinați, cu vârsta peste 18 ani. Dar există o condiție:  trebuie să fi primit prima doză până la 3 august și a doua doză până la 31 august.

Pentru tinerii din Quebec care au sub 18 ani, de la 1 august până la 27 august, seoferă o extragere săptămânală pentru două burse de câte 10.000 de dolari fiecare. Intră în competiție toți copiii care  au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19. Astfel premiile pentru tineri sunt de 80.000 de dolari.

Pentru tinerii complet vaccinați din grupa de vârstă 12-17 ani, autoritățile din Quebec vor extrage alte16 burse de câte 20.000 de dolari fiecare, pe 3 septembrie, cu o valoare totală de 320.000 de dolari.

Cine este eligibil să participe la concurs

Regulile oficiale ale loteriei vor fi publicate cu puțin timp înainte de deschiderea înregistrării concursului. Aceasta este programată pentru 25 iulie. Participanții se pot înscrie până la ora 23:59. cu o zi înainte de fiecare extragere prin portalul de probă a vaccinurilor din Quebec.

Pot participa la loterie doar persoanele vaccinate anti- COVID-19 în Quebec sau cele care au avut un diagnostic confirmat de COVID 19 și au primit o doză de vaccin COVID-19. Cei care au primit o doză de vaccin COVID-19 recunoscută de Health Canada în afara Quebecului și au primit vaccinul recunoscut de guvern, de asemenea, se pot înscrie. Nu pot participa persoanele care lucrează pentru ministerele Sănătății sau Finanțelor din Quebec.

Sursa foto: Pixabay

Mireille Mathieu, o viață de basm. A cântat 1.200 de melodii, în 11 limbi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre