Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima filmare cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf și micul Liam. Iubita antrenorului arată trăsnet

Prima filmare cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf și micul Liam. Iubita antrenorului arată trăsnet
Corina Caciuc a dus pe lume un băiețel perfect sănătos pe care ea și Laurențiu Reghecampf au decis să-l numească Liam. Totodată, aceștia vor ca micuțul să aibă și un nume de Sfânt: cel al Sfântului Simeon din Muntele Minunat, care este cinstit pe 24 mai.

Prima ieșire a celor trei a fost la o terasă, alături de Cătălin Măruță. Prezentatorul TV se pare că i-a vizitat pe proaspeții părinți imediat după externarea din clinica privată unde au ales să aducă micuțul pe lume.

Măruță ne-a arătat-o pe Corina în toată splendoarea ei. A întrebat-o dacă au început nopțile nedormite, cu colici și plânsete, dar tânăra, cu zâmbetul pe buze, a spus că nu. Laurențiu Reghecampf a completat-o, și el tot cu un zâmbet larg: „Nu încă!”

Așa cum se vede și în imaginea cu cei trei, dar și în filmarea lui Măruță, Corina și-a revenit foarte rapid la formele cu care l-a înnebunit pe antrenorul de la Universitatea Craiova. Cei doi au ales să-și asorteze ținutele la ieșirea din maternitate, acesta fiind probabil un moft al antrenorului care obișnuia să facă la fel și cu încă soția lui, Anamaria Prodan.

Acum că sunt legați pentru totdeauna prin fiul lor, Reghe a prins mai multă încredere și nu-și mai ascunde iubirea controversată cu Corina.

Reghe e în plin proces de divorț și a declarat, recent, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, „40 de întrebări”, că regretă că nu a divorțat mai demult de Anamaria Prodan. De asemenea, el a spus că se simte foarte împlinit alături de noua lui iubire.

Copiii i-au făcut un duș rece lui Reghecampf. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

„Astăzi dimineaţă s-a născut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris el pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de ceilalți doi copii naturali ai săi. Pe cele două fete din prima căsătorie a Anei, pe care le-a crescut de la câțiva ani, nu le-a mai menționat.

Ce a spus Bebeto

Desigur, toată lumea așteapta să vadă și comentariile lui Bebeto, fiul său din căsătoria cu Anamaria Prodan, dar și a fetelor pe care le-a crescut alături de fosta sa soție.

 

Aceștia însă au dat de pământ cu tatăl lor, comentariile fiind extrem de tăioase. „Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani”, a spus Reghe Jr.

Nici Sarah Dumitrescu n-a rezistat să nu-i spună lui Reghecampf tot ce are pe suflet: „Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre