Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima reacție a Anei Prodan, după interviul lui Reghe! Antrenorul a driblat, iar impresara s-a dezlănțuit: „Un papagal…”

Prima reacție a Anei Prodan, după interviul lui Reghe! Antrenorul a driblat, iar impresara s-a dezlănțuit: „Un papagal…”
Toată lumea a așteptat cu nerăbdare participarea lui Laurențiu Reghecampf la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, la Kanal D. Duminică seară, antrenorul de la Universitatea Craiova a clarificat câteva aspecte despre viața lui amoroasă, începând de la prima soție, terminând cu actuala iubită, Corina.

Laurențiu Reghecampf și-a ales cu grijă răspunsurile la cele 40 de întrebări puse de Denise Rifai, reușind să lase audiența, în continuare, în ceață. Deși a lăsat locu interpretărilor spunând că „și-a dat seama că între Anamaria și Dan Alexa e ceva mai mult pentru că acel incident nu e unul normal” (n. ea l-a lovit pe Alexa cu pumnul în față), Reghe a cotit-o.

Prima reacție a Anei Prodan, după interviul lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai! Antrenorul a driblat, iar impresara s-a dezlănțuit: „Un papagal…”

„Cine a înșelat primul?”, a întrebat Denise Rifai, moment în care antrenorul s-a fâstâcit. ,,E greu de spus. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public”, a răspuns el. Apoi a mai adăugat că nu știe dacă a fost înșelat, pentru că el nu a prins-o niciodată. Dar și faptul că suspiciunea lui a fost alimentată de „patru variante diverite de explicații pe care Ana ni le-a spus”.

„Nu”, a răspuns Reghe atunci când Denise Rifai l-a întrebat dacă ar mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa.

”Eu nu mi-am dorit niciodată ce și-a dorit Anamaria”

Laurențiu Reghecampf a mai spus și că: ,,Eu nu mi-am dorit niciodată ce și-a dorit Anamaria”, făcând referire la mediatizarea relației lor și nu numai. De asemenea, a mai declarat că ea favoriza apariția unor știri în presă.

Reghecampf, despre trecutul Corinei Caciuc

Denise Rifai l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf și dacă e dernajat de trecutul Corinei Caciuc, despre care s-a spus că a fost escortă în Dubai sau că a fost implicată într-un dosar penal în Italia. Antrenorul a răspuns că tot ceea ce contează este că el și Corina se înțeleg bine.

Denise Rifai: ,,Cât contează trecutul persoanei iubite?”

Laurențiu Reghecampf: ,,Contează că mie îmi place foarte mult Corina.”

A mai adăugat că tot ce s-a scris despre actuala lui iubită sunt minciuni și că aceste informații false au fost servite presei de către soția cu care se află în plin proces de divorț.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre blesteme

 

„În momentele dificile, ne mai uităm și spre blesteme”. Laurențiu Reghecampf, totul despre momentul care i-a frânt inima. Ce rol au jucat blestemele în viața antrenorului
[Sursa foto: Captură KANAL D]

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat și dacă se consideră blestemat, în urma tragediei pierderii unui copil și a relațiilor sentimentale eșuate.

„Câteodată în momentele dificile ne mai uităm și spre blesteme, spre lucruri pe care nu ar trebui să le vedem normal în viața noastră, dar eu vreau să nu cred în blesteme”, a explicat Laurențiu Reghecampf.

Reacția Anei Prodan, în miez de noapte: „Un papagal…”

Inițial, după ce s-a difuzat promo-ul emisiunii, Anamaria Prodan a amenințat că îl va da în judecată pe Reghe dacă acesta „a îndrăznit” să afirme că ea a avut o relație amoroasă cu Dan Alexa.

„Un papagal vorbește prea mult și nu poate să zboare sus, dar un vultur e tăcut și are puterea și voința de a atinge cerul”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele sociale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre