Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul Piedone, mesaj de ziua de naștere. „Pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni”

Primarul Piedone, mesaj de ziua de naștere. „Pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni”
15 februarie este un moment special pentru primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a mai prins un an în buchetul vieții. Acesta a transmis un mesaj familiei și prietenilor. Chiar și celor care l-au „abandonat pentru alți prieteni”.

Azi, 15 februarie e ziua lui Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Uniunii Social-Liberale (PUSL) și primar al Sectorului 5. A scris o postare pe Facebook cu dedicație.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone îi mulțumește lui Dumnezeu pentru viața frumoasă pe care i-a dat-o și familia minunată pe care o adoră. Iată mesajul pentru toți cei dragi, dar și pentru cei care l-au trădat.

„Merg înainte pentru tine, Iulia, a mea jumătate”

În mesajul postat pe contul de socializare cu ocazia zilei de naștere, Piedone a vorbit despre Iulia, „jumătatea aleasă de Dumnezeu”. Și le-a explicat prietenilor care l-au trădat că nu se lasă și „merge înainte” și pentru ei.

„A bătut gongul de zi nouă… Născut în luna lupilor, pe 15 Făurar, merg înainte cu Dumnezeu în suflet și cu soarta mereu în umbră…

Primarul Piedone și jumătatea lui dată de Dumnezeu. Sursă foto: Facebook

Merg înainte… ca Dâmbovița fără ani în traistă, ca visurile risipite, ca pedepsele ispășite, ca vânturile de munte din copilăria mea moldavă… Merg înainte și doar înainte, ca tinerețea eternă pe care o port în inimă și-n pași, conștient că n-o mai pot atinge… Merg înainte pentru tine, Iulia, a mea jumătate, aleasă de Dumnezeu. Merg înainte pentru familia care-mi este energie și hrană și muză și pavăză și… totul!

„Merg înainte pentru toți oamenii care m-au ridicat și m-au scuturat de noroiul și de ura altor oameni”

Merg înainte pentru prietenii care se știu! Merg înainte și doar înainte… pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni … Merg înainte pentru toți oamenii care m-au ridicat și m-au scuturat de noroiul și de ura altor oameni. Merg înainte, cum mi-au șoptit ursitoarele, cândva, pe 15 Făurar!

Cât împlinesc astăzi? Păi… prea puțin pentru un omuleț născut în luna lupilor… Vă iubesc pe toți cei care știți că vă iubesc! De azi încolo… mai tânăr cu un an, soțul, tatăl, socrul, bunicul, prietenul, hulitul și mereu enigmaticul Piedone”, a fost mesajul primarului sectorului 5.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre