Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Lia n-a mai suportat. A luat o decizie drastică în legătură cu soțul ei, Paul Al României

Prințesa Lia n-a mai suportat. A luat o decizie drastică în legătură cu soțul ei, Paul Al României
Prințul Paul Al României este în continuare dispărut și căutat de poliție, el fiind dat în urmărire internațională. Acum și nevasta sa, Prințesa Lia, îl dă în judecată,  deși mereu s-a presupus că aceasta știe unde a fugit și se ascunde soțul ei.

Prințul Paul Al României a fost dat în urmărire internațională în decembrie anul trecut. Fotografia lui a fost publicată pe site-ul Poliției Române. Prințul Paul are de executat o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa.

Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi fugit în Portugalia, a relatat presa, anul trecut. Cert este că de mai bine de un an de zile, acesta e de negăsit.

Cum a ajuns Prințesa Lia A României să trăiască la hotel

După fuga prințului, problemele s-au ținut lanț de familia sa. Prințesa Lia A României a fost chemată și ea în fața instanței de un afacerist celebru, Sorin Vișinescu, într-un proces în care e vizat și soțul ei. Procesul a fost intentat la scurt timp după ce Prințesa Lia a fost evacuată din vila în care stătea pe datorie, împreună cu fiul ei, Prințul Carol Ferdinand.

Cei doi au fost dați afară din vila din centrul vechi al Capitalei, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare. În timp ce prințesa s-a mutat cu prințișorul într-un hotel de patru stele, se pare că banca ar fi vândut deja vila, pentru a recupera datoriile.

Prințul Paul Al României, dat în judecată, pentru copil

Acum, se pare că Prințesa Lia și-a chemat soțul în fața instanței, pentru a obține custodia fiului. Micuț Carol Ferdinand a fost nășit de fostul președinte Traian Băsescu. Apropiații prințesei Lia au declarat pentru Spynews.ro că aceasta ar fi dorit să plece pentru o perioadă în străinătate.

Doar că trecerea frontierei poate fi efectuată doar cu acordul tatălui copilului. Alături de Paul Al României, a fost citată în fața instanței și Autoritatea Tutelară, care, teoretic, se va asigura că drepturile prințișorului vor fi respectate în conformitate cu legislația.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre