Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Norvegiei i-a făcut o declarație stranie soțului șaman, la nuntă. Bărbatul a plâns ca un copil

Prințesa Norvegiei i-a făcut o declarație stranie soțului șaman, la nuntă. Bărbatul a plâns ca un copil
Șamanul Durek, un „ghid spiritual și healer (n.r. – vindecător) talentat” din Los Angeles, care se bucură de fanii celebri precum Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev și James Van Der Beek, este, de câteva zile, ginerele Regelui Harald V și Reginei Sonja a Norvegiei. Cea mai rebelă prințesă a renunțat la prerogativele oficiale cu mult înainte de această a doua căsătorie a sa.

Emoțiile au fost copleșitoare pentru șamanul Durek Verrett, în vârstă de 49 de ani, în ziua nunții sale cu Prințesa Martha Louise a Norvegiei. Acum s-a aflat că aceasta i-a făcut o declarație stranie soțului șaman, după care bărbatul a izbucnit în lacrimi și a plâns ca un copil.

Pentru Prințesa Norvegiei, în vârstă de 52 de ani, și șamanul american Durek Verrett au fost cinci ani de iubire și multe obstacole, până când cuplul a putut spune „Da” într-un cadru idilic în Geiranger. Locul este un fiord deosebit din vestul țării natale a miresei, inclus în patrimoniul mondial UNESCO, ales pentru a reflecta frumusețea naturală a țării.

Mireasa a purtat o tiară regală

Ca la orice nuntă regală, evenimentul a avut parte de detalii atent planificate, de la pregătirile mirelui și ale cavalerilor de onoare, la montarea tiarei pe capul Prințesei și rostirea jurămintele de nuntă. Drepturile exclusive de difuzare au fost preluate de revista „Hello!”, care a surprins toate aceste momente speciale.

Revista Hello! a avut drepturi exclusive la nivel mondial pentru imaginile de la nunta Prințesei Norvegiei (Instagram)

Înainte de sosirea miresei, au fost observate fiicele sale, Leah Isadora și Emma Tallulah, îmbrăcate în rochii deschise la culoare, dar cu modele diferite. Apoi, Prințesa Martha Louise a sosit alături de fiica sa mai mare, Maud Angelica, dezvăluind astfel rochia de mireasă albă, cu o croială clasică, decolteu în V, aplicații florale și bretele spaghetti, completată de un voal lung din tul. Rochia a fost o alegere elegantă și rafinată.

Înainte de nuntă, s-a speculat dacă prințesa va purta o tiară în ziua nunții, iar ea a ales să poarte una primită în 1989 de la bunicul ei, Regele Olav, decedat doi ani mai devreme. Tiara cu perle a fost un accesoriu semnificativ, având o istorie deosebită, fiind purtată la dineuri de gală și nunți regale.

Prințesa Norvegiei i-a făcut o declarație stranie soțului șaman

Atunci când mirele, Durek Verrett, și-a văzut mireasa, s-a emoționat teribil. A izbucnit însă de-a dreptul în lacrimi când aceasta i-a spus că iubește alte persoane mai mult decât pe el. Jurămintele de căsătorie au fost deosebit de emoționante, cu Durek promițând să-și folosească întreaga viață pentru a o face fericită pe Martha Louise, iar ea răspunzând că îl va iubi întotdeauna, dar recunoscând că fiicele sale sunt pe primul loc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava Daniella Marks (@avadsworld)

„Te voi iubi întotdeauna, pentru că știu că fiicele mele sunt pe primul loc”, a spus Prințesa Norvegiei în timpul ceremoniei. Replica ei l-a emoționat atât de tare pe soțul șaman, încât acesta nu s-a mai abținut și a lăsat lacrimile să îi curgă.

Nunta de săptămâna trecută a însemnat mai multe zile de sărbătoare, începând cu un party tematic „Sexy și cool”, joi, urmat de o plimbare cu vasul printre fiordurile spectaculoase și de o seară de muzică salsa.

O româncă, la nunta care a încheiat vara: „Am primit un mesaj spiritual”

Printre invitații de la nunta regală s-a numărat și Alina Pușcău, superba româncă stabilită în SUA de peste două decenii. Modelul a împărtășit pe Instagram câteva imagini de la evenimentul deosebit, schimbând mai multe ținute pe parcursul celor trei zile de celebrare. Aparițiile sale provocatoare au fost apreciate de internauți, care au fost cuceriți de eleganța și stilul său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Puscau 💚 (@alinapuscau_)

În dreptul unui filmuleț postat din Geiranger, satul turistic din fiordul norvegian, Alina a scris: „Un loc de vis pentru cea mai puternică și spirituală nuntă regală, cu cei mai frumoși oameni. Am primit un mesaj spiritual că suntem cu toții o singură energie și că iubirea și adevărul sunt răspunsul la orice în lume”. De asemenea, ea și-a exprimat recunoștința pentru oportunitatea de a avea parte de această experiență uimitoare.

Logodna prințesei cu șamanul, anunțată în 2022

Prințesa Martha Louise, în vârstă de 52 de ani, și Durek Verrett, de 49 de ani, care formează un cuplu extrem de controversat, și-au anunțat logodna în 2022.

„Sunt atât de fericită să anunț că sunt logodită cu Șamanul Durek, cel care îmi face inima să bată mai repede, cel care mă vede și mă recunoaște din potențialul meu cel mai înalt, care mă face să râd și cu care pot fi vulnerabilă. Dragostea transcende și ne face să evoluăm. Și sunt atât de fericită să continui să cresc alături de acest bărbat minunat”, a scris Prințesa Norvegiei pe Instagram, când și-a prezentat inelul de logodnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Întâlnirea lor a avut loc aproape întâmplător în 2019, când Märtha Louise divorțase deja de Ari Behn, un scriitor pe care l-a cunoscut în timpul unui turneu regal și cu care s-a căsătorit în 2002. După nașterea celor trei fiice ale sale – Maud, născută în 2003, Leah, născută în 2005 și Emma, născută în 2008 – cinci ani mai târziu, prințesa a fondat un centru de terapie alternativă, supranumit „Școala îngerilor”. Acolo se predau vindecarea și clarviziunea, conform Elle.com.

Șamanul Durek Verrett și Prințesa Marta a Norvegiei s-au cunoscut întâmplător în 2019 și s-au logodit trei ani mai târziu (Instagram)

Martha Louise este a patra în ordinea de succesiune la tronul Norvegiei, după fratele ei mai mic, Prințul moștenitor Haakon, și cei doi copii ai acestuia. De altfel, ea a renunțat în urmă cu mulți ani inclusiv la majoritatea titlurilor și îndatoririlor oficiale pentru a-și putea vedea liniștită de viața ei privată.

Durek Verrett, șamanul vedetelor, conduce o adevărată afacere de succes

„Când știi, știi. Nu există nimic mai bun decât să ai claritate ca bărbat că femeia din fața ta este aleasa. Sunt copleșit de bucurie și lacrimi că voi petrece restul vieții mele cu cea mai pură, angelică, înțeleaptă și puternică femeie, care reprezintă toate nivelurile unei zeițe în ochii mei. Împreună, ca un cuplu spiritual, ne vom folosi puterea pentru a susține oamenii și a crea o lume bazată pe dragoste și acceptare. Vom schimba lumea prin dragostea noastră”, a replicat șamanul atunci când aleasa lui a anunțat logodna.

Șamanul Durek Verrett este, de câteva zile, ginerele cuplului regal al Norvegiei. În țara sa, SUA, e o vedetă printre vedete și face profeții pe 1.000 de dolari (Instagram)

Originar din Statele Unite, Durek Verrett a devenit celebru în calitate de șaman al starurilor, oferindu-și serviciile mai multor celebrități, printre care se numără Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev, James Van Der Beek, Isabel Rosario Dawson sau Selma Blair.

Altfel, guru-ul vedetelor este foarte râvnit și poate conta pe propria avere uriașă, dacă este adevărat că pentru o profeție cere până la 1.000 de dolari. Șamanul Durek Verrett, care a devenit soțul Prințesei Norvegiei, este un adevărat om de afaceri, având o întreagă echipă care lucrează pentru el, inclusiv doi manageri, un ofițer de presă, un avocat și un purtător de cuvânt.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre