Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Norvegiei se căsătorește cu șamanul. Ceremonie de trei zile printre fiorduri, reguli stricte pentru invitați

Prințesa Norvegiei se căsătorește cu șamanul. Ceremonie de trei zile printre fiorduri, reguli stricte pentru invitați
Prințesa Norvegiei, Märtha Louise se căsătorește cu iubitul său Durek Verrett, un vindecător spiritual american și șaman autoproclamat. Evenimentul este plin de controverse și critici.

Căsătoria prințesei Märtha Louise cu Durek Verrett, un vindecător spiritual american și șaman autoproclamat, este plină de controverse și critici.

Au început festivitățile pentru nunta prințesei

Prințesa, care a anunțat logodna cu șamanul în 2022, a renunțat la tron și la îndatoririle oficiale. Martha Louise se va căsători astăzi cu Durek Verrett în cadrul unei ceremonii de trei zile printre fiorduri. Sute de invitați au sosit încă de joi în orașul Alesund, în vestul Norvegiei.

Invitații se vor bucura de un prânz ușor pe vapor

Prințesa Norvegiei a renunțat la tron pentru a se căsători cu șamanul

Vineri, aceștia au călătorit pe mare spre orașul pitoresc Geiranger, pe malul unui fiord desemnat sit al patrimoniului mondial UNESCO. Potrivit programului de nuntă, invitații se vor bucura de un „prânz ușor pe vapor, în timp ce vor admira munții maiestuoși și cascadele”.

Cuplul se va cununa astăzi în cadrul unui eveniment privat. Vor fi prezenți membri ai familiei regale suedeze, alături de diverse persoane influente din social media și personalități TV, inclusiv vedeta americană de reality show și modelul Cynthia Bailey. 

Reguli stricte pentru invitați

Prințesa, cu fetele din prima căsătorie și șamanul

Potrivit presei norvegiene, invitații au fost rugați să nu folosească telefoane mobile sau aparate foto în timpul festivităților și să nu posteze nimic pe rețelele sociale. Prințesa Märtha Louise, cea mai mare dintre cei doi copii ai regelui norvegian Harald a fost căsătorită anterior cu scriitorul și artistul Ari Behn. 

Din relația lor au venit pe lume trei fete, Maud, Leah și Emma. Cei doi au divorțat în 2017, iar doi ani mai târziu, chiar în ziua de Crăciun, Behn s-a stins din viață. Sursele spun că fetele vor fi domnișoarele de onoare la nunta mamei.

„Șaman din a șasea generație”

Verrett se descrie ca un „șaman din a șasea generație” care a studiat pentru a extrage „cele mai bune lucruri din toate filosofiile, religiile, învățăturile spirituale și teoriile lumii”.

În cartea sa din 2019, „Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World” (Chei șamanice pentru a-ți recăpăta puterea personală, a te transforma și a ilumina lumea), el spune că suprapopularea este una dintre cele mai mari amenințări ale omenirii.

Și că femeile care se luptă să conceapă un copil reprezintă un semn că „Pământul încearcă să se autocorecteze”.

Netflix va realiza un documentar „profund și emoționant” despre povestea de dragoste a prințesei cu șamanul

Hotelul unde va avea loc petrecerea de nuntă a prințesei Norvegiei

Potrivit publicației norvegiene Aftenposten, Rebecca Chaiklin, un „cunoscut regizor Netflix”, care a lucrat la serialul de succes Tiger King, va realiza un documentar despre prințesă și șaman.

În urmă cu trei zile, Netflix a confirmat prin intermediul unui comunicat de presă că realizează un „documentar profund și emoționant” despre „povestea de dragoste” a prințesei Martha Louise și a șamanului Durek.

Publicația susține, de asemenea, că a fost depusă o cerere la Autoritatea Norvegiană pentru Aviație Civilă pentru filmarea cu drona a nunții din Geiranger de sâmbătă, 31 august.

Sursă foto: Daily mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre