Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry aruncă o nouă bombă. Ducele de Sussex își asumă un nou rol

Prințul Harry aruncă o nouă bombă. Ducele de Sussex își asumă un nou rol
Ducii de Sussex au aruncat o bombă atunci când a apărut public interviul lor cu Oprah. Acum, prințul Harry a aruncat o nouă bombă.

Prințul Harry aruncă o nouă bombă. Acesta a făcut un anunț care a surprins din nou pe toată lumea. Ducele de Sussex își asumă un nou rol.

Prințul Harry și-a găsit un nou job

Prințul Harry a aruncat o nouă bombă. Ducele de Sussex și-a găsit un nou job. El s-a angajat la o companie de coaching și sănătate mintală din Silicon Valley, conform informațiilor relatate de presa americană și engleză. Compania la care acesta s-a angajat este un startup, unde a primit chiar o funcție de conducere.

Compania BetterUp Inc îl va avea ca director pe Prințul Harry. Este o companie de coaching și sănătate mintală aflată pe val, conform relatărilor din presa internațională. Ducele are în fișa postului câteva prevederi interesante. 

Prințului Harry i se cere să pledeze în mod public pe subiecte legate de sănătatea mintală. De asemenea, el va fi implicat în deciziile legate de strategia companiei.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a spus prințul Harry

Prințul Harry este „un umanist”

Prințul Harry aruncă o nouă bombă. Compania la care s-a angajat Ducele de Sussex are pe site și descrierile angajaților. Astfel, Prințul Harry este inclus în echipa de leadership. Ca profil, BetterUp scrie despre el că este „un umanist, veteran militar, susținător al sănătății mentale și activist de mediu”.

Familia regală face front unit înaintea interviului-bombă al ducilor de Sussex,  Harry și Meghan, cu Oprah Winfrey

Oferta pe care prințul a primit-o este posibil să aibă legătură cu recentele declarații făcute de cei doi soți în interviul care a spart recordurile de audiență. Harry și Meghan au vorbit destul de transparent de faptul că viața la Palatul Buckingham a avut un impact și asupra sănătății lor mentale. 

„Divorțul” de familia regală

Meghan Markle a sugerat chiar că au bântuit-o gânduri de sinucidere din cauza stării depresive pe care a simțit-o în familia regală.

La începutul anului, Harry și Meghan au confirmat că „divorțul” de Casa Regală este definitiv

La începutul lui 2021, Harry și soția sa, Meghan Markle, au confirmat că separarea lor de familia regală va fi permanentă. Pe de altă parte, Palatul Buckingham a transmis că responsabilitățile și îndatoririle ducilor de Sussex, cum ar fi numirile militare onorifice și unele evenimente, vor fi preluate de regină dar și de alți membri activi ai familiei regale.

În luna februarie, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil, care urmează să fie fată, potrivit unei declarații din timpul interviului acordat faimoasei realizatoare Oprah Winfrey.

Scandalul folcloristelor a intrat într-o nouă etapă. Ce își mai spun Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre