Simona Ionescu / Redactor Șef

Procesul Rețeaua Epstein. Seiful miliardarului pedofil a fost deschis cu greu de agenții FBI

Procesul Rețeaua Epstein. Seiful miliardarului pedofil a fost deschis cu greu de agenții FBI
Noi detalii despre viața pedofilului Jeffrey Epstein ies la iveală în contextul procesului în care fosta sa iubită, care îi racola minore, e judecată penru trafic de persoane și alte infracțiuni grele.

O ultimă informație  pe care o dezvăluie jurnaliștii de la Insider, face vorbire despre seiful miliardarului Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare la scurt timp după ce a fost trimis în judecată pentru abuzuri sexuale cu minore. Agenții FBI au folosit un fierăstrău pentru a deschide seiful pedofilului din vila sa din Manhattan.

Agenta specială Kelly Maguire, care a condus operațiunea, a relatat că ofițerii au descoperit CD-uri, hard disk-uri, diamante și pașapoarte. Aceasta a depus mărturie, luni, cu privire la perchezițiile pe care le-a efectuat echipa sa la locuința lui Epstein pe 6 și 7 iulie 2019. După numai câteva zile, Epstein urma să fie arestat pentru proxenetism.

Echipa FBI a intrat cu forța în clădire, deoarece nimeni nu a deschis. Procurorii federali au relatat că în seif au fost găsiți 70.000 de dolari, 48 de diamante și alte bijuterii, precum și un pașaport emis de o țară străină, cu fotografia lui Epstein, dar cu un alt nume.
În mod curios, CD-urile descoperite au dispărut. Agenții FBI nu au avut dreptul să le confiște în momentul percheziției, iar ulterior când au revenit după ele, cu un alt mandat, nu le-au mai găsit.

Jeffrey Epstein avea legături cu multe persoane influente și strângea „dovezi

Agenta a declarat că ele dispăruseră în timp ce s-a întors după ele cu un alt mandat și că l-a sunat pe unul dintre avocații lui Epstein pentru a-l informa de acest lucru. Richard Kahn, avocatul pedofilului, le-a adus la FBI după ce a fost contactat. Două valize pline cu hard disk-urile și CD-uri.

Agenții FBI au găsit, într-o debara de la al cincilea etaj al vilei lui Epstein, un raft plin cu dosare negre. Acestea conțineau CD-uri imprimate cu fotografii explicite pe partea neinscripționabilă, puse pe categorii. În plus, într-un coș de gunoi, agenții FBI au mai găsit hard disk-uri etichetate cu „dovezi”.

Jeffrey Epstein avea legături cu multe persoane influente, precum prințul Andrew al Marii Britanii, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, miliardarul american Bill Gates, familia Clinton și alții.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre