Simona Ionescu / Redactor Șef

Putin, atacat „tradițional”. Europenii îl lovesc pe liderul de la Kremlin unde îl doare cel mai tare: îl iau în râs!

Putin, atacat „tradițional”. Europenii îl lovesc pe liderul de la Kremlin unde îl doare cel mai tare: îl iau în râs!
Cea mai puternică armă a omului este râsul, zice o vorbă din popor. Iar Vladimir Putin încasează rafale de glume înțepătoare la adresa sa, știrbindu-i autoritatea și duritatea pe care le afișează.

Ultima glumă lansată de europeni îl face praf pe liderul de la Kremlin, fiind unul dintre cele mai reușite bancuri ale ultimului deceniu. Totuși, vă lăsăm pe dumneavoastră să judecați:

Bancul „nuclear” cu Vladimir Putin care îl va scoate din minți pe dictator

Putin moare și se duce în iad, dar, după un timp, i se acordă o zi liberă pe pământ, pentru bună purtare.

Așa că se duce la Moscova, intră într-un bar, comandă o băutură și îl întreabă pe barman:

-Crimeea este a noastră?

-Da, este.

-Și Donbasul?

-De asemenea, tot al nostru.

-Și Kievul?

-Și ăsta e tot al nostru.

Mulțumit, Putin bea și întreabă:

-Mulțumesc, cât vă datorez?

-5 euro.

Război în Ucraina, ziua 97

Liderii Uniunii Europene au convenit luni să interzică majoritatea importurilor de petrol rusesc, în timp ce armatele ucrainene și rusești se luptă în orașul Severodonețk, ultimul oraș încă deținut de Kiev în provincia strategică ucraineană Lugansk.

Situația din Donbas rămâne „extrem de dificilă”, a spus Zelenski, adăugând că trupele rusești au bombardat din nou Harkovul.

Zelenski: „Vor să ne ia totul şi să nu ne lase nimic”

„Rusia s-a apropiat prea mult de el. Forţe prea mari au fost concentrate în Donbasul nostru. Ei s-au pregătit foarte mult pentru o ofensivă acolo. Consider simbolic faptul că armata rusă şi-a început tentativa de a cuceri Severodonţeţk intrând la început în hotelul ‘Mir’ (‘Pacea’). Pacea este într-adevăr prima ţintă a Rusiei. După ce ne-au luat-o în 2014, ocupanţii vor să ne ia şi restul. De fapt, vor să ne ia totul şi să nu ne lase nimic: libertatea, casele, vieţile”, a afirmat Volodimir Zelenski într-un mesaj, citat de agenţia de presă ucraineană Unian.

Agresorii voiau să-şi ridice drapelul pe clădirea administraţiei din Severodoneţk, care se află pe Bulevardul Prieteniei Naţiunilor, afirmă Zelenski, remarcând: „Cât de amar sună astăzi această denumire”, titrează Digi24.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre