Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Banciu i-a spus soției că o place pe alta. Ce a decis femeia

Radu Banciu i-a spus soției că o place pe alta. Ce a decis femeia
Realizator de emisiuni acide, Radu Banciu este un jurnalist extrem de apreciat de public, deși mulți îl critică fiindcă e prea slobod la gură. Lumea e curioasă și cum e ziaristul preferat „pe persoană fizică”, însă doar rareori au putut afla detalii din căsnicia lui.

Radu Banciu este căsătorit și are doi copii, o fiică de 16 ani și un fiu de 10.  Jurnalistul recunoaște că e la fel de direct și în viața de familie, pe cât e de fair la televizor: i-a spus soției că o place pe alta, când a fost cazul. Deși are o viață de familist lungă, Radu Banciu vorbește foarte rar despre familia lui. El abordat subiectul într-un podcast, oferind detalii interesante despre soția sa, Laura Maria. Soția lui Radu Banciu este director de vânzări și marketing la un hotel din Capitală. Totodată,  activează ca speaker la evenimentele legate de management.

Cum e căsnicia lui Radu Banciu

Radu Banciu a făcut publice mai multe detalii din viața sa privată în podcastul „Spune-mi cine ești”. Printre altele a recunoscut că, de-a lungul căsniciei lui, a realizat că nu ar fi fost mai fericit dacă alegea o altă femeie.

„Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine. E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea.

Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație”, a spus Radu Banciu în podcastul moderat de Irina Gologan.

Radu Banciu i-a spus soției că o place pe alta

În trecut, Radu Banciu, a făcut o altă mărturisire șocantă. El s-a îndrăgostit de altă femeie în timp ce era căsătorit. Ce a făcut? I-a spus soției. Nu a vrut însă să divorțeze. Soția sa l-a înțeles și au rămas în continuare împreună. Și-au dat amândoi seama că pasiunea respectivă avea să fie trecătoare și că ei, ca și cuplu, ar fi incompleți unul fără altul.

Radu Banciu spune despre soția sa că este „excepțională sufletește”. Și că dacă ar fi părăsit-o atunci, ar fi rămas un om „incomplet”. Jurnalistul a mai menționat că nu se îndrăgostește des, dar astfel de momente le ține pentru el.

Banciu enervează, dar lumea se uită la emisiunile lui

Cât este de controversat Radu Banciu pentru modul în care își critică personajele în emisiune, este relatat într-un scurt text de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, publicat în 2020. Veți vedea că, în ciuda acestor amendări ale telespectatorilor, audiența emisiunii sale nu scade. Relevant text.

„Strict autentic 😂
Mă sună mama mai devreme: Mămică, tu știi de astea, zi-mi și mie, Radu Banciu a plecat că a vrut el de la B1, sau l-au dat ăia afară?
Eu, stupefiat: Dar de ce te interesează, chiar are vreo relevanță??
Mama, oftează: Știi, mămică, poate unde am crescut eu și am fost educată în alte vremuri…Nu era așa lipsă de respect față de oameni, mai ales conducători, așa, comuniști cum erau ei…Nu mi-a plăcut niciodată ziaristul ăsta…Vorbește atît de urît, de nerespectuos, le zice cretini, nenorociți, dobitoci… îi face cum îi vine la gură, zău, chiar nu se poate așa ceva la TV!
Eu, sarcastic: Ei, poate l-ai prins tu într-o zi proastă!
Mama, revoltată brusc: Nu-i adevărat, mămică, așa vorbește mereu, doar îl urmăresc în fiecare zi!!!
Banciule, read my lips: pe asta nu am să ți-o iert vreodată!”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre