Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă a născut! În weekend s-a căsătorit, azi a adus-o pe lume pe Mariam. Primele imagini cu micuța

Raluca Pastramă a născut! În weekend s-a căsătorit, azi a adus-o pe lume pe Mariam. Primele imagini cu micuța
Cununie și naștere pe repede înainte. Luni, 13 iunie, la ora 13, Ibrahim Ibru, noul soț al fostei neveste a lui Pepe a făcut anunțul: i s-a născut fetița, e fericit de nu-și mai încape în piele, a întâmpinat-o cu o manea.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea mea cea mai mare #maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe o rețea de socializare. El  a postat o fotografie în care apare cu fiica lui în brațe, micuța fiind înfășată în scutece roz.

Duminică, Gabriela Firea, ministrul Familiei și egalității de șanse, şi soţul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, au devenit părinții spirituali ai Ralucăi Pastramă și ai lui Ibru. Social-democrata a fost de altfel și cea care a deconspirat cununia, realizată, după cum vedem acum, strategic, cu numai o zi înaintea nașterii fetiței.

Spre deosebire de Pepe, care are un băiețel recent născut, cu iubita sa, Yasmine Ody, fără să o ducă mai întâi pe aceasta pe la starea civilă, Raluca și alesul ei au vrut să facă lucrurile ca la carte, respectând tradiția care spune că un copil trebuie să vină pe lume într-o familie oficializată în fața legii. Așa cum au dezvăluit încă de acum o lună, fetița a primit numele Mariam.

Raluca Pastramă s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr

Soțul Ralucăi e mult mai tânăr ca ea, spun surse, acesta având doar 28 de ani. Presa a scris în trecut că bărbatul este de origine arabă și face parte dintr-o familie foarte bogată. Relația lor a devenit oficială imediat după ce au aflat că vor deveni părinți, iar de atunci își tot fac declarații siropoase de dragoste pe Instagram.

Cu ocazia nașterii fiicei sale, Ibrahim Ibru a distribuit și o melodie atent aleasă, interpretată de un manelist destul de cunoscut, Cocoș de la Călărași – Fata mea. Practic, proaspătul părinte își declară astfel dragostea nețărmurită față de ființa căreia i-a dat viață. De altfel, el a mai postat și în trecut declarații de amor față de acum soția sa, Raluca, tot pe acorduri de manele.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre