Simona Ionescu / Redactor Șef

Colega lui Răzvan și Dani, despre motivul real pentru care nu vrea să participe la Asia Express

Colega lui Răzvan și Dani, despre motivul real pentru care nu vrea să participe la Asia Express
E o adevărată provocare pentru orice vedetă să meargă în aventura vieții, la Asia Express. Dacă unii așteaptă cu sufletul la gură să demonstreze cât de puternici sunt, alții nu vor să lase condițiile de acasă. Printre aceștia se numără și o colegă a lui Răzvan și Dani.

Toată lumea știe că Ramona Olaru, colega lui Răzvan și Dani n-a fost crescută în puf și e o femeie care se descurcă în orice condiții. Și, totuși, nici nu se gândește să meargă în Asia Express.

Într-o intervenție la o televiziune, Ramona Olaru a explicat că pentru ea n-ar mai fi o provocare participarea la Asia Express, pentru că e învățată cu greul. „Nu vreau să mă duc. Pentru că eu am fost crescută la fermă cu toate neajunsurile, fără mâncare, dormit, apă caldă, căldură fără toate cele, pentru mine n-ar mai fi o provocare.

De ce a refuzat Ramona Olaru să meargă în Asia Express

Nu mi se pare că mă duc să spun: Wow, ce fac eu aici? Ar fi o chestie de genul: ok, așa și? Plus de asta nu am o persoană de bază alături de care să merg să fac un show extraordinar. Nu am pe cineva de la care să scot același nivel de nebunie cum îl am eu. Nici sora mea, nici fratele meu, de iubit nu e cazul, pentru că ce am avut m-a tras în jos”, a explicat blonda.

Daniela Gyorfi nu suportă ideea de a dormi pe stradă

Nici Daniela Gyorfi n-a acceptat propunerea producătorilor Asia Express. Cunoscuta cântăreață spune că „nu mai sunt la vârsta în care să dorm pe stradă, ca să ajung să mă cunoască lumea. Nu prea vezi oameni cunoscuți care merg acolo”. În ceea ce o privește pe actrița Ilona Brezoianu, aceasta consideră că e mult prea „leneșă și nesimțită și n-aș fi în stare” să suporte condițiile dintr-un show atât de greu.

Vedete neinteresate de Asia Express

De a refuzat invitația Alina Pușcaș

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș și-ar fi dorit să meargă într-o astfel de aventură dar a fost obligată să refuze din cauza serviciului soțului său. În plus, ar fi fost greu să-i lase pe cei mici singuri o perioadă atât de lungă. „Din fericire pentru noi, soțul meu este un medic stomatology cu clinica, Doamne ajută, plină. Și atunci n-a putut să-și lase pacienții fără tratamentele complete. (…) dar ne-ar fi plăcut să fim acolo”, a spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre