Simona Ionescu / Redactor Șef

Rapperul Bobby Brown Jr. și-a prezis moartea. Ce a spus cu câteva ore înainte

Rapperul Bobby Brown Jr. și-a prezis moartea. Ce a spus cu câteva ore înainte
Necazurile s-au ținut lanț de familia Houston-Brown în ultimii ani. După moartea celebrei cântărețe Whitney Houston în 2012, urmată de moartea fiicei acesteia cu rapper-ul Bobby Brown, Bobby Kristina Houston Brown în 2015, în urma cu câteva zile rapper-ul și-a pierdut și fiul, care a fost găsit fără suflare în casă.

Bobby Brown Jr. a suferit de mic de o afecțiune cardiacă, conform declarațiilor făcute de Karey Graves, o prietenă apropiată a lui Bobby, pentru DailyMail.com. “Mi-a spus acum mult timp că suferea de o afecțiune cardiaca”, a spus Karey.

Trupul arstistului de 28 de ani a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles miercuri, când în urma unui apel la 911, polițiștii și medicii au răspuns unei urgențe medicale la adresa rapper-ului.

“Polițiștii au descoperit un bărbat inconștient și fără suflare. Bărbatul a fost identificat ca fiind “Bobby Brown Jr. (Fiul lui Bobby Brown Sr.) și a fost pronunțat decedat imediat. O investigație este în curs, dar nu există dovezi de rea intenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al LAPD.

 “Părea că știe ce se va întâmpla”

 Karey Graves a declarat că Bobby părea că simte ceva. Cu o zi înainte aceasta a vorbit cu star-ul la telefon, care se simțea rău, tușea și respira greu: “Când m-a sunat marți îmi spunea cât de bolnav este și cum nu poți să știi niciodată când o să mori. Nu a vrut să ceară ajutor medical pentru că avea fobie de spitale”, a declarat Karey Graves, care este de asemenea artistă.

Graves a mai declarat că familia Brown este momentan discretă cu orice fel de informație referitoare la moartea lui Bobby Brown Jr.

Verișorul artistului a declarat că familia din Atlanta va zbura în L.A. pentru înmormântare și o slujbă specială de comemorare, dar că încă nu se stiu detalii despre decesul artistului.

Bobby Brown Jr. avea o relație cu Anna Reed, care și-a exprimat public durerea în urma aflării vestii: “Raiul a câștigat un înger, dar eu mi-am pierdut sufletul pereche”, a scris aceasta pe Twitter.

“A fost o persoană bună. A fost crescut bine, era respectuos. Era o rază de lumină. Felul în care se purta Bobby cu toată lumea, era o persoană integră. Toată lumea îl respecta”, a declarat îndurerat Geo Moya, prieten apropiat, după decesul artistului.

Petre Roman și cel mai mare regret al său. Ce le reproșează părinților!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre