Simona Ionescu / Redactor Șef

Războiul folcloriștilor continuă cu „îmbârligătorul și parșivul” Gheorghe Turda. Generalul dă replica

Războiul folcloriștilor continuă cu „îmbârligătorul și parșivul” Gheorghe Turda. Generalul dă replica
Cântăreții de muzică populară par a fi intrat într-o fază aparte. Au început să se certe și să își arunce vorbe grele care mai de care.

Razboiul folcloriștilor continuă cu „îmbârligătorul și parșivul” Gheorghe Turda, cântărețul care se laudă și acum, la 73 de ani, cu un succes foarte mare la femei. Doar că așa a intrat în gura lor în ultima vreme. Și nici nu a început să uite bine lumea de conflictul cu fosta iubită, că a apărut un scandal nou.

Invitată la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc”, din emisiunea „La Măruță”, Steliana Sima l-a desființat pe Gheorghe Turda. „Mincinos, parșiv și îmbârligător” – asta a spus despre el Steliana Sima (56 de ani).

„Îmbârligătorul și parșivul” Gheorghe Turda

Folclorista a și explica de ce. „Eram la Ansmblul Ciocârlia: eu, Mioara Velicu și Mioara Pitulice. Pe Mioara Velicu a făcut-o să plece până la urmă de acolo. El era șef și ne chema pe rând în birou. Îmi zicea mie: Vezi că alea două te vorbesc de rău, tu ești tânără, nu știi. Ne îmbârliga. Apoi o cheama pe Mioara. Și ei îi zicea la fel: Vezi că Sima nu ți-e prietenă!

Parșiv e că vrea să pară ceea ce nu e. Nu e cel imaculat, domnul general! E general în rezervă, a fost făcut dupa aceea, un fel de general. Știi cât m-a atacat cât am fost la Ciocârlia? Dacă îi spui acum, nu mai recunoaște. De ce nu a reabilitat el Rapsodia, că de acolo a mâncat? Aici a venit și și-a luat gradele. El trăiește din amintiri”, a povestit solista Steliana Sima, la Pro TV.

Razboiul folcloriștilor continuă: s-au luat de la un comision

Evident că Turda a intrat imediat în hora acuzațiilor. Și i-a servit replica Stelianei Sima. Artistul spune că doar voia să le pună pe mai tinerele sale colege de breaslă în gardă. Și că nu avea alte intenții. Dar nici nu se sfiește să o vorbească de rău pe Sima acum, amintind „în treacăt” presupuse relații cu mai mulți bărbați cu funcții importante.

„Niciodată nu am chemat-o la mine decât când o puneam în gardă. Era subordonata mea, cum să le îmbârlig? La cultura ei… A spus niște lucruri foarte urâte. Dar cine și-a căutat asta își va găsi, pentru că eu nu mă opresc aici. Am protejat-o și am ținut la ea! Nu mă interesează relațiile ei cu colonei și generali, nici cum și-a luat diplomele, nici câte case a obținut… Cred că totul a pornit de anul trecut, când i-am dat o nuntă, unde trebuia să cânt și eu.

Regula jocului este că atunci când îi dau cuiva un favor, persoana respectivă e obligată să îți dea 10 % din gaj. Ea s-a făcut că plouă! Nu a recunoscut și cred că de aici a pornit toată discuția aceasta. Evenimentul nu s-a ținut și nu se știe dacă se mai ține sau când anume”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

În final a vorbit și despre gradul militar. I-a dat replică dură colegei sale, în aceeași notă, scandalul fiind în toi. „De la bărbați pornea toată bârfa. Fiecare cum își așterne, așa doarme! A intervenit invidia. Mie, gradul de general mi l-a dat președintele. După plecarea ei, ansamblul a rămas fărâmițat, nu se va mai putea repara niciodată”, a mai declarat Gheorghe Turda pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Horoscop Minerva – 20 martie. Accidente mortale, incendii, ploi torențiale cu tunete și fulgere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre