Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion i-a făcut o surpriză foarte neplăcută fiicei sale, chiar de ziua ei – Exclusiv

Răzvan Simion i-a făcut o surpriză foarte neplăcută fiicei sale, chiar de ziua ei – Exclusiv
E sensibil, știe să se facă plăcut, îl are pe acel vino-ncoa, dar sunt puțini cei care știu despre Răzvan Simion că nu poate trăi fără dulciuri.

La fel ca și fiica sa, Răzvan Simion ar lăsa orice numai să aibă în față un desert de înaltă clasă.

Răzvan Simion și-a lăsat fiica fără bomboane. Cine l-a dat de gol. Exclusiv

Când fiica lui Răzvan, Ianca, a fost prezentă la emisiunea iUmor să-i facă un roast tatălui său care a făcut parte din juriu, toată lumea s-a concentrat pe lacrimile prezentatorului și nu pe ceea ce a spus fiica acestui. Printre suspine și îmbrățișări, Ianca și-a dat tatăl de gol că e mai mult decât îndrăgostit de dulciuri.

Tânăra a povestit cum într-un an, de ziua ei de naștere, avea pregătită o cutie cu bomboane pe care urma să o ducă a doua zi la școală, să-și servească colegii. Doar că Răzvan Simion a mâncat noaptea toate bomboanele și fata a ajuns cu o cutie goală.

Ianca a ajuns imaginea unui important brand de bijuterii

Pe lângă faptul că se preocupă de facultate, fiica lui Răzvan Simion a ajuns și imaginea unui important brand de bijuterii. Tânăra își moștenește tatăl și s-a comportat ca o adevărată profesionistă în fața camerelor de luat vederi, iar toată lumea a lăudat-o.

„Te iubește, mama Dali”

Ianca e iubită nu doar de familia ei, ci și de noua parteneră de viață a lui Răzvan Simion, care atunci când a devenit majoră i-a trimit un mesaj plin de iubire, ce arată cât de strânsă e legătura dintre ele. „La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, a scris Daliana pe Instagram.

Fetele lui Răzvan seamănă ca două picături de apă, se înțeleg de minune, iar prezentatorul e în culmea fericirii pentru că trăiește asemenea momente de fericire.

Fiul lui Răzvan a împlinit 14 ani

Recent, Răzvan s-a lăudat și cu fiul său, care a împlini 14 ani. Prezentatorul i-a trimis un mesaj de dragoste și a postat și o fotografie în care, mândru, alături de fiul său, căruia i-a dăruit un tort cu totul și cu totul special. „Acum 14 ani, cam pe la ora asta, ajungea pe la noi @tudor_simion27 . Astazi a zburat neinsotit si a stat pe locul din față al masinii.

„Timpul pe care l-ai folosit pentru îngrijirea trandafirului tău îl face pe trandafir să fie important pentru tine. „– Antoine de Saint Exupery
La multi ani, Frumosule Dar!”, au fost cuvintele prietenului lui Dani Oțil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre