Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion, nostalgii despre perioada copilăriei. „Mâncam doar ciorbă strecurată”

Răzvan Simion, nostalgii despre perioada copilăriei. „Mâncam doar ciorbă strecurată”
În emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Răzvan Simion și Dani Oțil și-au amintit despre momentele în care părinții le pregăteau cele mai bune bucate.

Nimic nu se compară cu preparatele din copilărie, iar acest lucru îl cunosc bine atât Răzvan Simion, cât și Dani Oțil. Ce le-au povestit telespectatorilor.

Răzvan Simion, nostalgii despre perioada copilăriei. „Mâncam doar ciorbă strecurată”

„Când se apucau ai noștri de ciorbă, era totul organizat. Petreceau mult timp împreună, iar tu stăteai pe un colț de masă să te uiți”, și-a amintit Dani Oțil despre momentul în care părinții găteau cele mai gustoase lucruri. Acesta a nu poate uita momentele în care avea câte un examen greu și atunci mama îl răsplătea cu cele mai bune clătite, ca să mai scape de stres.

În ceea ce îl privește pe Răzvan, aceștia și-a amintit că o ajuta pe mama doar atunci când pregătea delicioasele sarmale, iar în atribuția lui intra să toace carnea la mașină. De asemenea, fostul iubit al Lidiei Buble spune că în copilărie mânca ciorba, doar dacă mama i-o strecura.

Ce mănâncă Răzvan ca să arate atât de bine

Răzvan arată excepțional la 40 de ani și toată lumea se întreabă ce mănâncă matinalul. Unul dintre cei mai apreciați prezentatori a mărturisit anul trecut că se menține într-o formă de zile mari folosind o dietă ardelenească pe care o urmează cu sfințenie. „Trei fructe. Prună, caisă și mere. În stare lichidă, că nu avem timp de altele. Este o dieta ardelenească. Știi tu, mere o țuică, mere o caisă, mere o slană…”, a spus acesta glumind prietenului Oțil.

Dani a reușit în afaceri

Fascinat de preparatele mamei, Dani Oțil și-a deschis cu ani în urmă și un restaurant într-o zonă exclusivistă, unde lucrează cot la cot cu soacra sa. Mama Gabrielei are grijă să verifice marfa care vine la restaurant, verifică facturile și curățenia și este atentă la tot ce se întâmplă în local. Iar pentru toate aceste lucruri e plătită regește.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre