Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion pune paie pe foc. Ultima declarație e șocantă

Răzvan Simion pune paie pe foc. Ultima declarație e șocantă
Cea mai proaspătă declarație a lui Răzvan Simion a stârnit valuri de controverse în showbizul românesc. Prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a anunțat că se pregătește pentru a deveni din nou tătic. 

Răzvan Simion și-a șocat fanii, cu o declarație în care dă de înţeles că ar putea fi din nou tătic într-un an. A spus totul cu zâmbetul pe buze. El a dezvăluit ce i-a prezis astrologul emisiunii, existând posibilitatea ca el să devină din nou tătic în viitorul apropiat.

„Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a spus Răzvan Simion.

Lumea are păreri împărțite vizavi de ciudata declarație. Acesta s-a despărțit, recent, de Lidia Buble, după cinci ani de relație cu cântăreața. Ar putea fi declarația o lovitură sub centură pentru cea care i-a spus „adio”?

Strategie de marketing?

Unii cred că totul ar fi o strategie de imagine pentru ca, în fiecare zi, să apara ceva despre el și fost iubită. Asta și pentru că îi este în continuare manager Lidiei Buble, care a lansat, zilele trecute, o nouă melodie care are nevoie de promovare.


Un nou titlu pentru Cristian Măcelaru, dirijorul – vedetă premiat cu Grammy

Cum încearcă să se apere avocatul care a amenințat protestatarii cu pușca


Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație, însă aceștia colaborează în continuare pe plan profesional. Artista a vorbit pentru prima oară despre acest subiect, dar și despre începutul relației lor. „Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mărturisit Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV.

„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a mai spus artista.

Sursa foto. Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre