Simona Ionescu / Redactor Șef

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot
Prințul Harry și soția sa, actrița Meghan Markle, așteaptă pe cel de-al doilea copil al lor. Archie va avea o soră sau un frate. Reacțiile legate de a doua sarcină în familia ducilor de Sussex nu au întârziat să apară, până și regina Elisabeta II i-a felicitat. Ceea ce a ieșit la iveală întrece orice așteptare.

Nu a fost invitat nici la botezul primului copil al fiicei sale, iar acum reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot, o va determina pe aceasta să aibă altă atitudine? Maternitatea poate schimba multe.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în culmea fericirii. Ei au anunțat, de Ziua Îndrăgostiților, că așteaptă un al doilea copil. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului Harry – Meghan, conform BBC. Mii de fani au reacționat la această veste. Dar și rudele celor doi.

Tatăl Ducesei de Sussex a avut o reacție copleșitoare. Bărbatul nu a fost invitat la botezul primului nepot, micuțul Archie. De foarte multe ori, a avut vorbe critice la adresa fiicei sale. De critici din partea reprezentanților Palatului Buckingham, cei doi soți sunt „sătui”, mai ales după ceea ce presa a numit Megxit.

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex a avut o reacție surprinzătoare când a aflat că fiica lui e din nou însărcinată. La scurtă vreme după fericitul anunț, Thomas Markle i-a transmis fiicei lui ceva. Că îi dorește să aibă o naștere ușoară. Și că speră ca ea și partenerul ei de viață să fie fericiți. Tot el a spus că speră ca într-o zi să-i vadă pe cei mici, având în vedere că nu a fost invitat nici în vizită și nici la botezul primului său nepot, Archie.

„Îi doresc lui Meghan naștere ușoară și sper să fie fericiți. Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții”, a spus Thomas Markle într-un interviu oferit pentru CBS.

Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și-a asumat asumat un risc major și a încercat: „Țin foarte mult la picioarele mele, nu vreau să le rup”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre