Simona Ionescu / Redactor Șef

Record mondial la iUmor. Delia a rămas cu gura căscată

Record mondial la iUmor. Delia a rămas cu gura căscată
Forțoșii României s-au întâlnit la iUmor. A fost înregistrat și un record mondial. “Sfarmă-Tot”, Femeia Hulk și Leo Fălci au făcut spectacol, iar jurații au rămas cu gura căscată.

Chiar dacă au văzut până acum tot felul de ciudățenii și momente incredibile, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, jurații de la iUmor, au fost surpinși de concurenți. Au fost momente când Delia nici nu a putut să se uite, iar prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea au fost ridicați în aer de Femeia Hulk.

Record mondial la iUmor. Delia a rămas cu gura căscată

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, jurații de la iUmor, își doreau să vadă stand-up comedy, fiind sătui de recorduri mondiale. Însă, tocmai forțoșii României au venit duminică, 18 octombrie, în emisiune. Ba, s-a înregistrat și un nou record mondial.

Concurentul Leonardo Costache i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Leonardo Costache a doborât duminică seară un record Guiness, acesta fiind al treilea pentru concurent, dar primul obținut în România. Leonardo, zis și Fălci (Leo Jaws), a reușit să îi suprindă pe jurații iUmor cu un număr de excepție.

După faimosul film cu rechinul ucigaș, Leo Jaws spune că are cei mai puternici dinți. El a ridicat greutăți imense folosindu-se doar de dinți și mușchii maxilarelor.

Duminic, 18 octombrie, a ținut 101 kg în dinți, ținând în dinți și greutatea corpului său. Deși emoțiile au fost mari și nu știa dacă va reuși, Leo Jaws a intrat în Cartea Recordurilor, în aplauzele juraților care s-au ridicat în picioare.

Adrian Mihai, moment de forță la iUmor

Adrian Mihai, supranumit Sfarmă-Tot, a reușit să spargă țiglă, cărămizi, dar și o nucă de cocos cu mâinile.

Concurentul iUmor poreclit de Mihai Bendeac “Sfarmă-Tot”, pe lângă faptul că spart țigle și bucăți de beton, a fost și cobaiul folosit pentru un experiment. Adrian s-a întins pe scenă, ținând un bolovan pe piept, iar un coleg de-al său l-a spart cu barosul.

Forțosul Adrian a reușit apoi să spargă o nucă de cocos cu mâna, stârnind aplauze furtunoase. Adrian Mihai a stabilit și el în trecut două recorduri Guiness. Prin numărul senzațional din această seară, Adrian a reușit să impresioneze jurații iUmor și a obținut 3 like-uri de la aceștia.

Adriana Geamănu, femeia Hulk a ridicat-o pe Delia în aer

Adriana Geamănu deține titlul de cea mai puternică femeie din România și a câștigat chiar și un titlu la nivel mondial. Supranumită Femeia Hulk i-a ridicat pe prezentatorii iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea. Apoi, Femeia Hulk a vrut să o ridice și pe jurata Delia și împreună au reușit o poză extraordinară.

Faptul că ea e atât de puternică se datoreză faptului că e sportivă de perfomanță și practică sportul de la vârsta de 11 ani. Adriana Geamănu, în vârstă de 27 de ani, a început să practice kickboxing și de la vârsta de 19 ani a început să ridice greutăți.

Adriana a primit 2 x like-uri din partea juraților. Cheloo s-a scuzat că nu a putut să îi dea like întrucât nu a găsit nimic amuzant la momentul ei de pe scenă.

Antena 1, lider de audiență cu emisiunea iUmor pe tronsonul „cu bani”

Emisiunea iUmor a fost lider de audiență pe tronsonul care contează cel mai mult pentru o televiziune: cel urmărit de publicul comercial, cel cu bani, preferat de publicitari.

ProTv a ținut aproape de Antena 1 cu filmele difuzate, iar Kanal D, cu emisiunile „Roata norocului” și „Asta-i România” s-a clasat pe locul 3, între orele 20.00-23.00.

Pe publicul urban, locurile s-au schimbat. Pro Tv a avut cei mai mulți urmăritori din orașe (647.000), la iUmor s-au uitat 552.000 de persoane, iar Kanal D a fost foarte aproape de cifra Antenei 1.

La nivel național, Kanal D s-a clasat pe primul loc, cu 1,3 milioane de telespectatori, urmat de Pro Tv, iar pe locul 3 a punctat Antena 1 cu 1 milion de telespectatori.


Ce faci dacă ești testat pozitiv cu Covid. Scrisoare deschisă de la medicul de familie către pacientul său

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre