Simona Ionescu / Redactor Șef

Între regele Charles și prințesa Diana a fost dragoste adevărată. Aceste fotografii spun totul despre relația celor doi

Între regele Charles și prințesa Diana a fost dragoste adevărată. Aceste fotografii spun totul despre relația celor doi
În această perioadă a anului, în noiembrie 1977, Charles și Diana s-au întâlnit pentru prima dată, la o vânătoare de cocoși de câmp la Althorp, reședința familiei Spencer din Northamptonshire.

La început se pare că nu a existat chiar dragoste, n-a fost acea sclipire între Charles și Diana. Sursele spun că scânteile de dragoste au început să se aprindă cu adevărat atunci când s-au regăsit din nou, câțiva ani mai târziu, la o petrecere dintr-o casă din Sussex.

Charles a cerut-o în căsătorie pe Diana după ce s-au întâlnit doar de 13 ori

Actualul rege Charles și prințesa Diana au început să se întâlnească la scurt timp după aceea, iar în februarie 1981, logodna lor a fost declarată. Chiar dacă se întâlniseră doar de 13 ori înainte ca Charles să o ceară în căsătorie. Între cei doi a existat dragoste și afecțiune autentică, după cum arată aceste imagini postate de Daily Mail. Cei doi apar în cele mai frumoase ipostaze, tandri și îndrăgostiți și nimic nu lăsa să se înțeleagă că peste puțin timp acea iubire va dispărea.

Charles și Diana s-au iubit cu adevărat. Sursă foto: instagram

Diana a rămas îndrăgostită de Charles și după ce s-au despărțit

Un fotograf regal care a fost un apropiat al prințesei Diana a declarat că aceasta i-a spus că încă îl iubea pe prințul Charles după ce căsnicia lor s-a destrămat. Kent Gavin a lucrat ca fotograf regal pentru Daily Mirror și a dezvoltat o relație apropiată cu prințesa Diana, pe măsură ce a fotografiat-o pe parcursul a aproape 20 de ani.

I-a fotografiat nunta și botezul prințului William la cererea ei și a călătorit în jurul lumii cu ea pentru a-i surprinde viața. Poziția sa unică i-a oferit lui Gavin acces direct la răposata prințesă, ceea ce a determinat-o să se destăinuie lui despre căsătoria ei cel puțin o dată, după cum a povestit acesta pentru Insider.

„Kent, eu încă îl iubesc”

„În timpul unei călătorii, când ne întorceam din Pakistan, am început să vorbim despre sfârșitul căsătoriei”, a povestit el pentru Insider. E vorba, probabil, de călătoria prințesei Diana din 1997 în Pakistan, deoarece ea și prințul Charles au depus oficial cererea de divorț în august 1996. „Ea a spus: ‘Kent, încă îl iubesc. De asemenea, a zis că erau trei în acea căsnicie și că nu avea de gând să o accepte”, a declarat Gavin pentru Insider.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre