Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf, atac dur la Anamaria Prodan. „E plină de ură, de răutate, de mojicie. Poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii”

Reghecampf, atac dur la Anamaria Prodan. „E plină de ură, de răutate, de mojicie. Poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii”
Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac. Antrenorul Craiovei a dat totul din casă și a aruncat cu noroi în fosta soție, în timpul unui podcast cu Măruță, ce urmează a fi difuzat mâine.

Anamaria Prodan o să turbeze de furie. Laurențiu Reghecampf nu mai e bărbatul care tace. Acum face show. Într-un atac furibund, o acuză pe impresară că i-a greșit și l-a făcut să sufere.

Reghecampf, atac dur la Anamaria Prodan. „E plină de ură, de răutate, de mojicie. Poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii”

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Antrenorul Craiovei spune că povestea lui de iubire s-a terminat după episodul cu Dan Alexa. Acela a fost un moment peste care sportivul spune că nu a putut trece și că a suferit enorm. Nu mai simte nimic pentru Anamaria Prodan, nimic, există doar respect pentru faptul că este mama lui Bebe.

„Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?”

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!. (…) Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

„Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal?”

Pe de altă parte, Reghecampf o atacă pe Anamaria Prodan și în ceea ce privește averea pe care o are. El pune piciorul în prag și susține că banii au fost aduși de el, nicidecum nu i-au rămas blondei de la Ionela Prodan. „Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva. La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille.

Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama… Pe bune?

Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria. Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi, pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

„Ea știe foarte bine că nu are nici o implicare Corina”

De asemenea, Reghe susține că nu Corina este motivul pentru care s-a despărțit de diva fotbalului românesc și crede că tot comportamentul de care Anamaria dă dovadă îi va dăuna lui Bebe. Dar îi dorește să-și găsească un bărbat care să o facă fericită.

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care la un moment dat îi vor dăuna lui Bebe. Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că nu are nici o implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a afirmat Reghecampf.

În mărturisirea sa, antrenorul o amestecă și pe prima soție, Mariana, mama fiului său Luca, insinuând că a fost la fel de rea ca Anamaria. Îi spune lui Măruță: „Aș fi, probabil, cel mai fericit om din lume dacă și ea (Ana) ar avea o relație, probabil atunci se va potoli. Băi, dar noroc am avut de femei! Dacă îmi aduc aminte și de Mariana…”.

Restul dialogului îl vom auzi duminică, 20 februarie, în podcastul lui Măruță. Dar, până atunci, probabil că Anamaria Prodan va ieși cu o replică la cele spuse de „soarele” ei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre