Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta a fost dată de gol de coafeza sa. Suverana a optat pentru un nou look. Fotografii inedite

Regina Elisabeta a fost dată de gol de coafeza sa. Suverana a optat pentru un nou look. Fotografii inedite
După Jubileul de Platină, regina Elisabeta a ales să-și schimbe look-ul. Iată cum arată acum cea mai iubită Suverană a lumii.

Regina Elisabeta se pare că și-a revenit foarte bine și se ocupă de imaginea sa. Suverana arată excelent.

Regina Elisabeta a fost dată de gol de coafeza sa. Suverana a optat pentru un nou look. Fotografii inedite

Au apărut fotografii noi cu Regina Elisabeta, în care se vede că Suverana a ales să umble puțin la look-ul său obișnuit și și-a mai tuns din păr. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a încheiat și ultima petrece din cadrul Jubileului de Platină. În vârstă de 96 de ani, Regina a avut aceeași coafură de ani buni, dar, potrivit revistei People, acum a ales să facă o schimbare.

*NO UK* Queen Elizabeth II receives the Archbishop of Canterbury Justin Welby at Windsor Castle, where he presented her with a special ‘Canterbury Cross’ for her unstinting service to the Church of England over seventy years and a citation for the Cross, which was presented as a framed piece of calligraphy.
Pictured: Queen Elizabeth II,Archbishop of Canterbury Julian Welby,Image: 701644093, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR, Model Release: no, Pictured: Queen Elizabeth II,Archbishop of Canterbury Julian Welby, Credit line: Profimedia

Suverana a fost fotografiată cu noua coafură la întâlnirea cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, dar în timpul audienței pe care a avut-o cu guvernatorul New South Wales, Margaret Beazley. De asemenea, toată lumea a apreciat rochia florală care-i venea Reginei ca turnată, semn că aceasta se simte din ce în ce mai bine.

„Echipa mea a numit acest lucru Salonul Kelly”

Angela Kelly, asistenta apropiată a Reginei Elisabeta, a lansat recent cartea ei bestseller „The Other Side Of The Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe”. În paginile acestui volum, aceasta a povestit și cum a trăit regina în perioada pandemiei, amintind și de momentul în care a decis să umble puțin la coafură.

„Începând cu martie 2020, am spălat părul Reginei în fiecare săptămână. L-am așezat și l-am coafat și chiar l-am tuns când a fost nevoie. Echipa mea a numit acest lucru Salonul Kelly”, a spus femeia. Pe de altă parte, Kelly a recunoscut că a fost extrem de emoționată de schimbarea pe care urma să o aibă regina, ba chiar și nervoasă din cauza stresului acumulat, iar Regina a observat acest lucru și a fost alături de ea.

„Regina a fost atât de amabilă încât m-a sfătuit”

„În primele două săptămâni, am tremurat. Îi mai făcusem părul doar o dată sau de două ori înainte. Asta s-a întâmplat în timp ce eram la bordul Royal Yacht Britannia. Regina a fost atât de amabilă încât m-a sfătuit cu privire la modul foarte specific de a o coafa”, a mărturisit asistenta.

Sursă foto: catine.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre