Simona Ionescu / Redactor Șef

Replica prințului Harry și a lui Meghan, după ce s-a anunțat evacuarea lor din casa de la Londra

Replica prințului Harry și a lui Meghan, după ce s-a anunțat evacuarea lor din casa de la Londra
În timp ce presa vuiește legat de evacuarea lor din reședința de pe pământ britanic, prințul Harry și Meghan se distrează la clubul exclusivist din Los Angeles, unde plătesc fiecare 4.200 de dolari pe an ca să fie membri.

Prințul Harry și Meghan Markle au dus sintagma „păstrați-vă calmul și continuați” la un nou nivel serile trecute, când au ieșit la o întâlnire într-un club privat exclusivist din Los Angeles – imediat după ce au apărut informații potrivit cărora sunt evacuați din casa lor din Marea Britanie de către regele Charles.

Un prieten al cuplului a susținut că au fost furioși din cauza a ceea ce ei consideră a fi o „pedeapsă crudă” din partea tatălui lui Harry. Dar ducii de Sussex nu puteau să pară nefericiți atunci când au fost fotografiați sosind la somptuosul local ultra-privat San Vicente Bungalows marți seara, unul dintre cele mai mari puncte de atracție pentru celebrități din Los Angeles.

Meghan, zâmbitoare, în  haine de mii de dolari

Meghan, în vârstă de 41 de ani, radia coborând din SUV-ul cu șofer al cuplului, arătând șic într-un palton bej cu pelerină Carolina Herrera de 1.610 dolari, pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi negri cu toc înalt Christian Dior de 625 de dolari, precum și cu o geantă mică de piele neagră, tot de la Dior. Zâmbitor și el, prințul Harry a avut un aspect casual într-o pereche de blugi de culoare închisă, adidași și un pulover marinăresc cu un sacou din tweed gri deasupra.

Comportamentul lor incredibil de optimist este oarecum în contradicție cu articolele apărute în presă, cu câteva momente înainte de sosirea lor, în care se susținea că Meghan și Harry sunt evacuați din Frogmore Cottage – singura lor casă din Marea Britanie – de către regele Charles. Cei doi au primit o notificare de evacuare din partea Palatului Buckingham la doar 24 de ore după publicarea memoriilor bombă ale Prințului Harry, Spare, în care acesta a făcut mai multe acuzații foarte dăunătoare la adresa membrilor familiei sale.

Opinii: „familia ar vrea să-i scoată definitiv din peisaj”

Regele Charles al III-lea le-a dat inițial fiului și nurorii sale „săptămâni” pentru a-și împacheta lucrurile din casa britanică. După ce au fost publicate informațiile despre evacuarea lor, reporterul regal favorit al cuplului, Omid Scobie, a publicat un articol în care a citat un prieten apropiat al cuplului, care a susținut că aceștia au privit evacuarea ca pe o „pedeapsă finală și foarte crudă” din partea lui Charles.

„Este ca și cum familia ar vrea să-i scoată definitiv din peisaj, a continuat persoana din interior. Harry și Meghan au timp până la începutul verii să evacueze. Inițial li s-au dat doar câteva săptămâni, dar acum au primit timp cel puțin până după încoronare”, scrie Daily Mail.

Frogmore Cottage, oferită prințului Andrew

Casa le-a fost dăruită ducelui și ducesei de către răposata regină în 2018, la nunta lor, și este singura reședință a perechii rămasă în Marea Britanie. Căsuța se află la doar o aruncătură de băț de Adelaide Cottage – reședința principală a Prințului și Prințesei de Wales.

Deși este numită „cabană”, proprietatea este mai degrabă un conac, cu cinci dormitoare și grădini întinse – și a fost supusă unei renovări de mai multe milioane de lire sterline în 2018-2019 înainte ca Harry și Meghan să se mute în ea. Harry și Meghan și-au reînnoit cel mai recent contractul de închiriere a proprietății în mai 2022, după ce prințesa Eugenie (n.r. fiica prințului Andrew) și soțul ei – care s-au mutat în urma plecării ducilor în 2020 – au părăsit proprietatea pentru a se muta în Portugalia.

Momentan nu se știe dacă aceștia intenționează să lupte împotriva evacuării raportate. Charles i-ar fi oferit cheile de la Frogmore unchiului căzut în dizgrație al lui Harry, prințul Andrew – care însă vrea să rămână în mai marele său Windsor Royal Lodge, unde plătește 300 de dolari pe săptămână pentru un conac de 30 de camere subvenționat de stat, cu 98 de acri de teren și o piscină.

Ducii de Sussex ar fi început să planifice cum să își mute bunurile în California, inclusiv o bancă otomană ornată și un șezlong din casa în care au locuit până la Megxit și în care au stat după moartea reginei, în septembrie anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre