Simona Ionescu / Redactor Șef

Robbie Williams a scos „de la saltea” peste 30 de milioane de dolari. Pe ce a cheltuit banii

Robbie Williams a scos „de la saltea” peste 30 de milioane de dolari. Pe ce a cheltuit banii
Robbie Williams a scos „de la saltea” aproximativ 33 milioane de dolari (24 de milioane de lire sterline). Artistul avea în plan de ceva vreme să își cheltuie banii.

În septembrie, Robbie Williams și-a surprins fanii când a dezvăluit că locuia „pe un munte”. Aparent, a luat această decizie pentru a evita pandemia COVID-19. Acum, Robbie Williams a scos „de la saltea” o sumă uriașă.

Robbie Williams: „sunt undeva pe un munte”

Artistul zburase din St Barts în urma bătăliei sale cu virusul COVID-19. Când a fost întrebat dacă locuiește în casa lui din Los Angeles sau Malibu, el a declarat că se află pe un munte.

„Nu, nu locuiesc acolo. Sunt undeva în Elveția, pe un munte. Ei bine, sunt un pic nevrotic și m-am gândit unde mă pot așeza. Unde nu mă va mai prinde virusul? Și m-am gândit, ei bine, voi trăi doar în Mont Blanc timp de 6 luni … este foarte cald de fapt, este într-adevăr minunat”, a spus Robbie Williams.

Robbie Williams a scos „de la saltea” peste 30 de milioane de dolari

Robbie Williams a cheltuit suma uriașă pe o vilă din Elveția. Cântărețul, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit anterior că locuia în Elveția împreună cu familia. S-au mutat acolo chiar în mijlocul pandemiei de coronavirus. Și se păre că el avea pata pusă de atunci, să facă mișcarea permanentă.

Se spune că Robbie Williams și Ayda Field se vor vor muta alături de copii lor (Teddy, Charlton, Coco și Beau) într-un orașel de lângă Lacul Geneva. Nu departe de noua vilă, Robbie este membru la exclusivistul Golf Club De Genève. De asemenea, pe internet circulă zvonuri cum că cei doi copii ai săi au fost înscriși la o școală privată din Geneva.

„Clubul de golf de la Genève este foarte exclusivist. Trebuie să cunoașteți oamenii potriviți chiar și pentru a obține o participare și asta chiar înainte de a plăti taxele masive. Robbie este un jucător de golf de primă clasă și iubește locul acela. Robbie și familia sa sunt încântați. Iubesc ritmul vieții de aici. Le place spațiul deschis și lacul din apropiere. Cartierul este obișnuit cu locuitorii bogați și intimitatea acestora este respectată în totalitate”, a mărturisit o sursă apropiată cântărețului.

Robbie Williams a avut COVID-19

El a fost lovit de nefericitul eveniment când se afla într-o vacanță de familie, în insulele Caraibe. A plecat împreună cu soția sa Ayda și cei patru copii ai lor imediat după Crăciun. Nu știe cum, dar a s-a infectat cu virusul COVID-19. Cu toate acestea, vedeta a insistat să spună că a avut simptome „ușoare” și se simte mult mai bine după recuperare.

Robbie Williams a dezvăluit că se întorcea pe picioarele sale și făcea 10.000 de pași pe zi: „Totul este bine. Sunt bine. Sunt bine. Am fost bine și voi fi bine. Ușor. Ușor. Ușor. Fac cel puțin 10.000 de pași pe zi”. Se crede că artistul s-a auto-izolat într-o vilă de lux, de 15.000 de lire pe noapte, timp de 14 zile.

„Robbie se simte acum mai bine ca niciodată. Are o bandă rulantă instalată în fața unui televizor, astfel încât să poată reveni la viața sa de zi cu zi în siguranță”, a mai povestit prietenul artistului.

Sursă foto: deadline.com

Tragedie. Pacienți carbonizați la Matei Balș. De unde a pornit incendiul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre