Simona Ionescu / Redactor Șef

Ruby pune muzica în cui pentru o perioadă. A împărtășit cu fanii vestea cea mare

Ruby pune muzica în cui pentru o perioadă. A împărtășit cu fanii vestea cea mare
Simpatica Ruby e atât de fericită încât n-a putut să țină doar pentru ea. Ce urmează să facă artista.

Ruby urmează să împlinească cel mai mare vis al bunicii sale. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva.

Ruby pune muzica în cui pentru o perioadă. A împărtășit cu fanii vestea cea mare

Frumoasă, talentată și cu mult șarm, Ruby are acum ocazia să demonstreze tuturor tot ce poate să facă. Artista a postat pe contul de instagram un video în care le-a explicat fanilor că va juca în cel de-al doilea film din viața ei, unde va avea rolul principal. Artista e în culmea fericirii și abia așteaptă să-și intre în pâine. În extaz a fost și bunica vedetei care, cu lacrimi în ochi, i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru lucrurile minunate care i se întâmplă nepoatei.

„Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viața mea. Nici nu vă zic de rolul principal, sunt importantă în filmul acesta. Un vis împlinit! I-am împlinit un vis lui mamaia, își dorea să fiu actriță și artistă. Sunt actriță, am multe de spus în filmul asta, o să joc într-un film, la cinematograf”, a mărturisit bruneta.

„Am dureri foarte mari când trebuie să stau în picioare sau când mă mișc”

Când a aflat că va participa la emisiunea Dancing on ice, Ruby a fost extrem de fericită dar, din nefericire, are parte de probleme de sănătate. Artista s-a accidentat grav, e vorba de o ruptură musculară care-i provoacă dureri mari. „Mușchiul s-a desprins de pe os, nu este o ruptură comună, că aș fi rezistat atunci.

Merg la recuperare, dar nu știu cât timp nu voi avea voie să fac mișcare. Am dureri foarte mari când trebuie să stau în picioare sau când mă mișc. Dacă stau în pat, sunt bine, dar când mă mișc îmi vine să plâng. E cea mai proastă perioadă din viața mea. Problemele pe care le am la picior mă chinuiesc, pisica e bolnavă, lucrurile nu sunt nici pe departe așa cum aș vrea eu să fie.

Tot ce îmi doresc este sănătate, pentru mine, pentru apropiați, pentru animăluțele mele. Vreau să continui la emisiune, sper să mă refac până sâmbătă, mi-aș dori să putem face ceva și pentru pisică, să se poată trata.”, a declarat Ruby, în urmă cu doar câteva zile, potrivit Fanatik.

Sursă foto; instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre