Simona Ionescu / Redactor Șef

Ruby vrea să-și ducă bunica în Grădina Raiului. „Îi este teamă că poate o ard, cum am făcut cu pisicul”

Ruby vrea să-și ducă bunica în Grădina Raiului. „Îi este teamă că poate o ard, cum am făcut cu pisicul”
Ruby și bunica sa fac un duo imbatabil și nu pot trăi una fără cealaltă. Vedeta a făcut dezvăluiri de suflet.

Viața lui Ruby alături de mamaie e dulce și ar da orice să rămână așa pentru totdeauna și cea care a făcut totul pentru ea să fie nemuritoare.

Ruby vrea să-și ducă bunica în Grădina Raiului. „Îi este teamă că poate o ard, cum am făcut cu pisicul”

Într-un interviu pentru Ego, Ruby a fost extrem de transparentă și a vorbit extrem de frumos despre bunica sa. Vedeta a făcut și haz de necaz, amintind de faptul că femeia s-a speriat puțin când cântăreața a făcut o glumă și a spus că atunci când va pleca la ceruri o va arde așa cum a făcut și cu pisoiul pe care l-a iubit enorm, a cărui cenușă o ține în casă. Așa că bunica s-a pus pe strâns bani ca să-și cumpere loc de veci.

„Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc”

„Acum îmi zice că vrea să aibă bani ca să-și pregătească locul de veci, „căsuța” ei pentru totdeauna, că îi este teamă că poate o ard, o incinerez, cum am făcut cu pisicul și să o țin pe noptieră. De la mine a pornit totul, că eu i-am zis că dacă e cuminte o incinerez și o țin pe noptieră, o mai mângâi, o mai pup, cum fac cu Puricel.

Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc. Chiar mă distrez foarte tare cu mamaia. Știe și de glumă”, a povestit Ruby.

O să o duc în Spania

Mamaia nu îi refuză nimic lui Ruby, iar aceasta vrea să o recompenseze cu o vacanță pe cinste. Și s-a gândit că s-ar simți minunat în Spania, într-un loc care să arate precum Grădina Raiului. „Am pus-o săptămâna asta să-mi facă sarmale de trei ori. Am zăpăcit-o. Numai în picioare am ținut-o la bucătărie. Zilele trecute i-am umplut chiuveta de vase.

Noi avem și mașină de spălat vase, dar nu o folosește nici ea, nici noi. Când i-am umplut chiuveta de vase am zis că îi dau numai motive să trăiască. O țin în priză. Aș vrea să o răsplătesc cu o vacanță, dar îmi e așa un pic teamă cu transportul, la 150 de ani ai ei.

Chiar m-am gândit și chiar îmi doresc vara asta să facem o excursie, să o duc într-un loc frumos pentru că ea nu a văzut prea multe locuri frumoase la viața ei. Și pe alea, pe care le-a văzut, le-a uitat deja. (…) Vreau să o duc așa undeva să arate ca Grădina Raiului. Să-i zic că acolo este Paradisul, unde o să ajungă sufletul ei, după ce nu va mai fi. Nu o să o duc 16 ore cu avionul, ci undeva aici, mai aproape, în Spania”, a afirmat bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre