Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat adevărul despre Adrian Minune. De ce a rămas la 1.50 m înălțime. Nu v-ați fi gândit la asta

S-a aflat adevărul despre Adrian Minune. De ce a rămas la 1.50 m înălțime. Nu v-ați fi gândit la asta
Nu există român care să nu-l iubească pe Adrian Minune și să nu-l aștepte să-i încânte la orice eveniment important.

Cu puțin timp în urmă, Adrian Minune a anunțat că-și pregătește retragere. Un motiv pentru fani să fie triști.

S-a aflat adevărul despre Adrian Minune. De ce a rămas la 1.50 m înălțime. Nu v-ați fi gândit la asta

Chiar dacă are 1.50 m înălțime, Adrian Minune a reușit să fie mereu cel mai bun dintre cei buni. Și asta pentru că statura nu a fost niciodată un impediment pentru artistul extrem de talentat. Cu ceva timp în urmă, mama vedetei a povestit și de ce n-a mai crescut cântărețul. Florența Simionescu a mărturisit că nu este vorba de vreo boală, ci mai degrabă crede că este ceva genetic.

„S-ar putea să fie din neam”

„Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a spus Florența Simionescu, la un post de televiziune.

„Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit”

Și artistul a povestit la un moment dat că înălțimea i-a adus multe lucruri bune și era extrem de fericit când fetele mai mari îl pupau, iar băieții îl ocroteau. „Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani”, a mărturisit Adrian Minune în urmă cu ceva timp.

Artistul vrea să se retragă din lumea muzicii

Recent, artistul a spus că în 2024 ar dori să se retragă să stea cât mai aproape de familie și să se bucure de preparatele culinare pregătite de soția sa. „În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt.

Probabil o să fac două spectacole de an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar. O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a mărturisit Adrian Minune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre