Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aruncat în faţa metroului. Era încă în viață când au găsit-o sub tren

S-a aruncat în faţa metroului. Era încă în viață când au găsit-o sub tren
O tânără de 20 ani s-a aruncat miercuri, 9 iunie, în faţa metroului, la staţia Lujerului. Medicii de la Ambulanță au găsit-o în viață sub tren. Circulația a fost dată peste cap.

Pare o tentativă de sinucidere. Miercuri, 9 iunie, în jurul orei 8.30, o tânără de 20 de ani s-a aruncat în fața metroului la staţia Lujerului. Era în viață când au găsit-o medicii sub tren.

S-a aruncat în faţa metroului la staţia Lujerului

O tânără de 20 ani s-a aruncat miercuri, 9 iunie, în faţa metroului, la staţia Lujerului. Pare o tentativă de sinucidere. Incidentul a fost înregistrat la 8:38. Cel care conducea trenul a sunat la 112, scrie evz.ro.

Când au sosit echipele de salvare au găsit-o sub tren, dar încă în viață. Au făcut eforturi pentru a o scoate de sub metrou. Din cauza acestui incident şocant, circulaţia metrourilor a fost perturbată. Circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Preciziei-Lujerului, linia 2 Eroilor 1-Preciziei, linia 2.

Accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. Este o măsură gândită pentru evitarea aglomerației la nivelul peronului, a informat Metrorex.

Cel mai grav incident s-a întâmplat în stația Dristor, pe 12 decembrie 2017

Crime și sinucideri la metrou

Din disperare, din dragoste sau din lipsa banilor, tot mai mulți români folosesc șinele de metrou pentru a rezolva problema care îi macină. De-a lungul timpului au fost mai multe incidente la metrou. Sunt și tineri și adulți, și femei și bărbați.

Cel mai grav incident s-a întâmplat în stația Dristor, pe 12 decembrie 2017. Alina Ciucu avea 25 de ani și a avut ghinionul să fie în calea unei femei care voia să ucidă. Magdalena Şerban a împins-o pe șinele de la metrou.

Magdalena Şerban a fost condamnată pe viață pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat. După ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Crima de la metrou a îngrozit toată țara, iar povestea victimei a creat și mai multă emoție. Fata era dintr-o familia săracă, de țărani olteni, dată în adopție, dar cu toate acestea a crescut foarte frumos.


Iubitul a cerut despăgubiri pentru fata ucisă la metrou. Judecătorii i-au zis „pas”. Oare de ce?

Pădurea sinucigașilor, cea mai bântuită locație din Japonia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre