Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a dus să joace fotbal și, brusc, a murit pe gazon. Mirel Rădoi a dat declarații la Poliție

S-a dus să joace fotbal și, brusc, a murit pe gazon. Mirel Rădoi a dat declarații la Poliție
A fost cunoscut nu doar în lumea fotbalului, ci și în showbizz. S-a stins sub ochii prietenilor.

Nu a fost bolnav, ba chiar și-a făcut analizele în decembrie și se mândrea cu faptul că e sănătos tun. A murit jucând fotbal.

Gino Iorgulescu este în stare de șoc. Și-a pierdut „mâna dreaptă”

Cea mai de încredere persoană a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, Mugurel Stancu, a plecat în lumea celor drepți la 55 de ani. Bărbatul se afla la o partidă de fotbal cu prietenii la baza sportivă „Voința”. Potrivit Fanatik, acesta nu a apucat să joace, doar s-a încălzit câteva minute, a încercat să alerge, apoi a căzut la pământ. Salvarea a ajuns imediat, însă tot efortul medicilor a fost în zadar.

S-a stins sub ochii fostului selecționer Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, fostul selecționer, a privit înmărmurit cum Mugurel se stinge în fața lui, apoi a fost obligat să meargă să dea declarații la poliție. Mugurel Stancu a lăsat în urmă doi copii de 11 și 13 ani. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat pentru că bărbatul se simțea foarte bine, ba chiar se lăuda prietenilor după analizele făcute în luna decembrie că e sănătos tun.

Era obișnuit să facă mereu mișcare și mergea cu bicicleta peste 10 km zinic. Bărbatul juca des fotbal cu prietenii din gașcă făcând parte „Ață” Cazan sau Tom Cristea și alți foști fotbaliști de la FC Național (Progresul) și Sportul Studențesc.

Baza sportivă unde a murit îi aparține lui Ilie Năstase

Nenorocirea s-a întâmplat pe un teren de la fosta bază sportivă  „Voința”, patronată acum de Ilie Năstase și Ciprian Marica. Contactat de jurnaliști, Ilie Năstase a rămas uimit când a aflat de dramă.

„De vină este încălzirea necorespunzătoare pe care o fac toți cei care ies la o miuță cu prietenii. Corpul, neobișnuit cu efortul, dacă nu-l pregătești gradat pentru efort, îl chinui și poate să cedeze. Eu și acum, la anii mei fac sală de două, trei ori pe săptămână ca să fiu cât se poate de sănătos”, a spus Ilie Năstase.

Nici lui Ciprian Marica nu i-a venit să creadă când a fost informat de dramă: “Nu știu mai mult decât am citit în presă. Nu m-a anunțat nimeni, nu m-a sunat poliția, nu m-a întrebat nimeni până la voi, acum. Dumnezeu să-l odihnească pe Mugurel Stancu, e o nenorocire, era în plină maturitate… Doamne ferește”.

Sursă foto: rtv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre