Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a întâmplat peste noapte. Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme

S-a întâmplat peste noapte. Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme
Dustin Diamond, interpretul celebrului Screech din  filmul copilăriei generațiilor de după Revoluție, Salvați de clopoțel, a primit o veste cutremurătoare.

E așa de grav încât nu se știe dacă va mai putea face  ceva. Actorul care a avut rolul Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme  de sănătate. Le-a aflat peste noapte.

Ajuns la 44 de ani, actorul a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4. Iar totul s-a întâmplat brusc. El nu s-a simțit bine câteva zile la rând, așa că a decis să își facă anumite investigații medicale. Spunea că îl doare „tot corpul”. Medicii l-au internat pentru analize, i-au făcut o serie de teste, iar verdictul a fost cumplit. Actorul suferă de cancer în stadiul 4.

Actorul și-a informat imediat fanii

Informația teribilă a fost confirmată și pe contul oficial de Facebook al actorului. Acesta nu a ținut secret diagnosticul. „Gânduri pozitive și rugăciuni”, este îndemnul postat pe rețeaua de socializare. În acest moment actorul este internat în spitla unde va mai rămâne o vreme.

„Este supus unor ședințe de chimioterapie, așa că va fi acolo (n.r. în spital) cel puțin încă o săptămână. De-abia după acest moment vom înțelege mai bine gravitatea stării sale și tratamentele de care are nevoie pentru a se simți confortabil”, au precizat apropiați ai actorului.

Rol principal în serialul copilăriei

Amintim că Dustin Diamond a apărut în toate cele 86 de episoade din Salvați de clopoțel, serial care a fost filmat între 1989 și 1992. Anul trecut, în mod bizar, când a avut loc o reuniune Salvați de clopoțel, prin intermediul platformei Peacock, Dustin Diamond nu a fost invitat să participe.

„Este ceva în care am pus multă energie și timp (n.r. proiectul Salvați de clopoțel). Cum să ai Salvați de clopoțel fără Screech? Corect? Pare o oportunitate ratată”, comenta Diamond în luna februarie a anului trecut.

Sursa foto: Facebook

Versurile lui Eminescu l-au impresionat pe Papă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre