Simona Ionescu / Redactor Șef

Salma Hayek și Penelope Cruz au povestit clipele de groază trăite. Avionul lor era să se prăbușească

Salma Hayek și Penelope Cruz au povestit clipele de groază trăite. Avionul lor era să se prăbușească
Salma Hayek și Penelope Cruz și-au amintit clipele de groază prin care au trecut în urmă cu ceva timp, când avionul în care erau a fost în pericol de prăbușire. Hayek a dezvăluit și care a fost ultimul ei gând, atunci când credea că va muri.

Într-un interviu recent, Salma Hayek și Penelope Cruz, care sunt prietene bune de peste 20 de ani, au povestit clipele de groază trăite într-un avion care era în pericol de prăbușire. Situația a fost atât de gravă încât pilotul a efectuat o aterizare de urgență în Mexic, în mijlocul pustietății. 

Cele două actrițe și-au amintit de ziua fatidică și au comentat modul în care s-au sprijinit reciproc la acel moment. Penelope Cruz a recunoscut că dintre ele două, ea e cea care are mai mare frică de zbor, astfel că în acea zi i-a transmis și lui Salma Hayek panica. 

Salma Hayek a liniștit-o pe Penelope Cruz 

Totul a avut loc cu ocazia unei zile de Halloween, când atât Hayek cât și Cruz erau costumate în chip de clovni, în timp ce mergeau cu avionul spre destinație. Au realizat ce se întâmplă când un membru al echipajului a ieșit grăbit din cabină și a luat o mască de oxigen. Salma a povestit amuzată că Penelope „ a avut mereu o frică de zbor și mi-a dat mereu instrucțiuni despre ce să fac dacă mor într-un accident aviatic”. 

Salma Hayek și Penelope Cruz sunt prietene de peste 20 de ani
Foto: DailyMail

„În acea zi, eram împreună într-un zbor, iar avionul a avut o urgență și a trebuit să aterizeze în mijlocul pustietății din Mexic. Am știut că se va întâmpla pentru că am văzut însoțitorul de zbor ieșind din cabina piloților și apucând o butelie de oxigen. Așa că ți-am luat mâinile și ți-am spus că o să fim bine. E ceva în neregulă cu avionul, dar trebuie să te calmezi. Și am fost atât de mândră de tine pentru că puteam să văd cum te străduiești să te calmezi”, i-a spus Salma Hayek prietenei ei, Penelope Cruz. 

Hayek a dezvăluit care a fost ultimul gând pe care l-au avut, ea și Penelope Cruz 

„Am putea face un film întreg despre asta! Și apoi ai spus ceva atât de frumos încât nu voi uita niciodată. Ai spus, ‘M-am gândit că poate vom muri. Dar vom muri împreună. Și o să fie bine’”, a povestit Hayek, rememorând cât au impresionat-o cuvintele frumoase ale prietenei sale. 

„Și nu mi-au plăcut niciodată clovnii, dar după acea experiență, și mai puțin. Nu suport să văd un clovn după asta. Eram 100 de persoane în acel zbor și, slavă Domnului, sunt aici să vă spun povestea, dar a fost nebunie pentru că eram toți îmbrăcați în costume”, a concluzionat și Penelope Cruz. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre